Järki-Saneeraus sai Niki Juuselasta tyytyväisen asiakkaan

Koko kansan urheilutoimittaja Niki Juusela asuu Hyvinkäällä vaimonsa ja kahden villakoiransa, Diegon ja Pablon kanssa. Järki-Saneerauksen syksyllä 2018 tehdyn kattoremontin myötä kodin tulevaisuus on turvattu.

Järki-Saneeraus toteutti omakotitalon kattoremontin sujuvasti Nurmijärven Perttulassa

Matti Putkonen ja hänen vaimonsa Tiina Ullvén-Putkonen asuvat Perttulassa Nurmijärvellä. Järki-Saneeraus toteutti pariskunnan kotiin kattoremontin. Päällimmäisenä remontista jäi pariskunnalle mieleen sen sujuvuus.

Järki-Saneeraus toteutti Uolevi ja Eila Sandellin omakotitalon kattoremontin

Uolevi ja Eila Sandell asuvat Lohjalla Uolevin kotikylässä. Heidän kotitalonsa on rakennettu vuonna 1976, ja rakennuksen kattohuopaa on sen jälkeen uusittu useamman kerran. Viimeisimmän kattoremontin Sandellin taloon teki Järki-Saneeraus Oy.

Järki-Saneeraus teki Mänttäreille uuden katon taatulla ammattitaidolla

Eläkeläispariskunta Erkki ja Ritva Mänttäri asuvat Uudenmaan Tuusulassa 1940-luvulla rakennetussa omakotitalossa. Talo on iso, käsittäen yhteensä 426 neliötä, ja osa sen huopakatosta oli jo 30 vuotta vanhaa sekä remontin tarpeessa.

Järki-Saneeraus remontoi Strengien talon alkuperäisen katon

Lasse Streng ja hänen vaimonsa asuvat vuonna 1967 valmistuneessa omakotitalossa Kirkkonummella. Järki-Saneeraus remontoi talon alkuperäisen katon. Remontin yhteydessä lisättiin aiemmin puuttunut aluskate. Järki-Saneeraus saa kiitosta hyvin suunnitellusta ja organisoidusta työstään.