Käytämme vain parhaita materiaaleja

Järkevän saneeraamisen perustana on aina laadukkaat ja pitkäikäiset raaka-aineet ja materiaalit. Paraskaan materiaali ei pääse oikeuksiinsa mikäli asennustyötä ei tehdä huolellisesti ja määräyksien mukaisesti. Järki-Saneeraus tekee kattopellit aina kohdekohtaisesti ja mittojen mukaan.

Laadukas katto kestää aikaa ja antaa tarvittavan suojan kaikilta sääolosuhteilta. Kestävät ja laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen asennuspalvelu ovat asioita joista emme suostu tinkimään.

Käytämme kattoremonteissa Euroopan johtavan valmistajan SSAB:n Pural mattamaalipinnoitettua GreenCoat-laatuterästä.  GreenCoat-teräs on Pohjoismaissa valmistettu, erittäin kestävä ja 100 % kierrätettävissä oleva materiaali. GreenCoat Pural BT on valmistettu maailman puhtaimmasta teräksestä.

Pellit profiloidaan omassa tehtaassa Lopella. Tämä mahdollistaa peltien nopean toimituksen sekä profiloinnin täysin yksilöllisesti käyttökohteen ja tarpeen mukaan.

Huom: taloyhtiöille teemme myös tiilikattoja.

Järki-Saneeraus kattoprofiilit

Järki-Saneeraus toteuttaa kattoremontit laadukkaina profiilipeltikattoina tai lukkosaumakattoina. Taloyhtiöille teemme myös tiilikattoja.
Peltikaton profiili ja katetyyli valitaan asiakkaan toiveiden ja saneerauskohteen ominaisuuksien perusteella. Katetyylejä on muun muassa lukkosaumapelti, tiilikuviopelti ja suoraprofiilipelti.

Katto kerralla kuntoon

Teemme kattoremontin asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Hoidamme kattoremontin aina suunnittelusta loppusiivoukseen. Järki-Saneerauksen kanssa vältät ikävät yllätykset – laitamme kattosi kerralla kuntoon.

RYHTI-lukkosauma

RYHTI-lukkosauma jäljittelee muotoilultaan perinteistä konesaumakattoa. Se sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin, tuoden selkeää muotokieltä rakennusten ilmeeseen. Teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille sekä haastaviinkiin kohteisiin.

LOIMU-tiilikuvio

Asentajien ylistämä LOIMU-teräskate on muotokatteiden huippua. Sen korkea profiili antaa katon ilmeeseen arvokkuutta ja elävyyttä. Loimu pääseekin oikeuksiinsa etenkin suurilla pinnoilla. Näyttävyyttä voidaan lisätä myös kasvattamalla tiilenmittaa aina 450 mm asti!

SARKA-suoraprofiili

SARKA on muotoilultaan suoralinjaisen tyylikäs ja se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen, asuinrakennuksista maatalouden ja teollisuuden käyttöön niin katto- kuin seinäprofiilinakin.