Lasku vasta kun työ on hyväksytty

Jokaista kattoremonttia suunnittelevaa kiinnostaa varmasti mikä on kattoremontin hinta. Jokainen remonttikohde on yksilöllinen ja siksi hinnan jatrajouksen tekeminen vaatii huolellisen tarvekartoituksen paikan päällä kohteessa.

Kaikki järkevä remontoiminen perustuu asiantuntevaan tarvekartoitukseen ja ennakkosuunnitelmaan. Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä mitä, milloin ja kuinka tehdään. Kun tarvekartoitus ja saneeraussuunnitelma ovat valmiina, teemme niiden pohjalta tarkan urakkatarjouksen.

Tämän jälkeen valmistelemme urakassa käytettävät tuotteet ja tarvikkeet. Rakennusmateriaalit toimitetaan työmaalle ennakkoon sovittuna päivänä ja saneeraustyöt aloitetaan aikataulun mukaisesti. Laskun lähettämisen aika on vasta, kun työ on hyväksytty. Tyytyväinen asiakas on paras palkkiomme työstämme.

Meiltä saat saneerauksen myös joustavalla rahoituksella

Järki-Saneerauksen remontit on mahdollista tilata myös joustavilla kuukausierillä OP-Pohjolan tai Santanderin rahoituksella. Näin voit maksaa remontin joustavasti sinulle parhaiten sopivalla aikataululla.

Kannamme vastuun remontista kokonaisvaltaisesti

Järki-Saneeraus huolehtii ja kantaa vastuun remonteistaan kokonaisvaltaisesti. Pidämme huolen että urakka toteutetaan sovitun mukaisesti parhailla materiaaleilla ja sovitussa aikataulussa. Asiakkaana voit ottaa rennosti ja nauttia työn edistymisestä ja loistavasta lopputuloksesta.