Simolinit saivat Järki-Saneeraukselta uuden, upean luksuskaton

Kyllikki ja Eero Simolin asuvat Vihdissä Eeron lapsuudenkodissa, jonka pariskunta lunasti omakseen vuonna 1979. Talon katto oli yli 40 vuotta vanha, ja Simolinien mielestä siinä ei ollut suurempia vikoja. Mielipide muuttui, kun kattotöitä ja remontteja tekevän Järki-Saneerauksen työntekijät ottivat katosta valokuvia ja näyttivät ne pariskunnalle.

– Istuimme kahvipöydässä ja ihmettelimme, voiko kuvissa tosiaan olla meidän kattomme. Sen jälkeen työntekijät esittelivät meille yrityksensä toimintaa ja meillä oli todella hauskaa. Vakuutuimme ja päätimme, että remontti pitää tehdä, Kyllikki kertoo.

Ammattimaista ja nopeaa työskentelyä

Asennustyöt sujuivat rivakasti. Tarvikkeet tuotiin paikalle perjantaina ja työt alkoivat maanantaina. Tiistaina uusi katto oli paikallaan. Myös jälkien siivous hoidettiin asianmukaisesti.

– Työntekijät olivat ihanan positiivisia ja hauskoja ihmisiä. Työskentelyä oli ilo seurata ja oikein ihmettelin, miten he olivatkin niin vastuuntuntoisia. Työnteosta
tai lopputuloksesta ei ole minkäänlaista huomautettavaa, Kyllikki sanoo.

– He veivät kaikki vanhat roskat ja pellit pois nauloja myöten. Meille työstä ei syntynyt minkäänlaista vaivaa, istuimme vain ja ihmettelimme, hän jatkaa.

Lämpimät suositukset myös muille

Pariskunta oli kokonaisuuteen niin tyytyväinen, että myöhemmin Järki-Saneeraus teki heille myös julkisivuremontin. Uuden katon he kertovat olevan ilo silmälle.

– Se on vanhaan verrattuna niin kaunis. Saimme upean, mustan luksuskaton, Kyllikki hymyilee.

– Olen suositellut ja suosittelen Järki-Saneerausta ihan kenelle tahansa. Kattomme on nyt kunnossa, ja olemme saaneet mielenrauhan, hän sanoo lopuksi.