Johdon assistentti

Järki-Saneeraus Oy on kattoremontteihin erikoistunut perheyritys, joka on perustettu vuonna 2013. Toteutamme asiakkaillemme 1000 kattoremonttia vuodessa.

Toimimme Etelä- Suomen alueella. Yrityksessämme työskentelee 90 henkilöä. Työporukkaamme kuvaa hyvin innostuneisuus, energisyys ja kannustava
ilmapiiri.

”Hyvä laatu ja palvelu tulee henkilökunnan hyvinvoinnin kautta”- lause kertoo meistä paljon.

Haemme JOHDON ASSISTENTTIA äitiysloman sijaisuuteen.

Työssäsi vastaat yrityksemme osto- ja myyntireskontrasta sekä muusta toimistotyöstä, asiakaspalvelusta sekä toimit tiiviissä yhteistyössä muun hallinnon kanssa.

Etsimämme johdon assistentti on positiivisen asenteen omaava, organisointikykyinen ja oma-aloitteinen. Langat ja paperit pysyvät käsissäsi myös paineen alla. Kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavasta työstä.

Yrityksessämme on tekemisen meininki ja jatkuva tsemppi päällä. Tule sinäkin osaksi tiivistä porukkaamme! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ole siis nopea!

Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan heinäkuussa 2021. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eveliina Tanninen puh. 050 568 1135 ( arkisin klo 10-12) tai sähköpostitse eveliina.tanninen@jarkisaneeraus.fi

Hae työtehtävään Johdon assistentti

  • Liitä halutessasi CV tähän. Sallitut tiedostoformaatit: PDF, JPG, PNG. Tiedostokoko voi olla maksimissaan 4 megatavua.
    Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, png, Max. tiedoston koko: 4 MB.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.