Ulkoverhoukset Etelä-Suomessa ja Kanta-Hämeessä

Järki-Saneeraus on erikoistunut erilaisiin ulkoverhousurakoihin ja julkisivujen parannuksiin. Kun haluat parantaa kotisi lämmöneristystä, kohentaa talon ilmettä ja nostaa sen myyntiarvoa, on aika kääntyä ulkoverhousten ammattilaisen puoleen.

Toimimme ilman alihankkijoita ja yrityksemme suomalainen asennusryhmä hoitaa saneeraustyön alusta loppuun ammattitaitoisesti ja laadukkaasti – koko palvelu yhden katon alta.

Lisäeristys samassa saneerauksessa – lämmityskulut alas

Lisäeristys ulkoverhousremontin yhteydessä on kannattavaa. On kuitenkin tärkeää mitä materiaalia eristyksessä käyttää. Toteutamme eristyksen hengittävällä puukuitueristeellä. Eriste vaihtoehtoja on 12 mm tai 25 mm tuulensulkulevy. Eristys asennetaan vinolaudoitusta tai suoraan vanhaa eristettä vasten. Lopputuloksena energiatehokkaampi ja ääntäeristävämpi ratkaisu.

Laadukkaasta kotimaisesta puusta

Haluamme vanhan arkkitehtuurin säilyvän, joten materiaalin valinta tilaushetkellä on tehtävä huolella. Suomen sääolosuhteissa luotettava puuverhous kestää isältä pojalle. Verhouksen kestävyyteen vaikuttavat kuitenkin monet seikat, kuten maalipinta, joka suojaa paneelia. Meillä paneelit maalataan kaksi kertaa pohjamaalilla ja kaksi kertaa pintamaalilla kuivissa tehdasolosuhteissa. Teemme verhoukset mittatarkasta ja laadukkaasta puusta sekä varmistamme riittävän tuuletuksen rakenteiden välissä.

Yllä: julkisivu ennen ulkoverhousremonttia.

Yllä: lähes valmis ulkoverhous.