Kattoremontti hinta Järki-Saneeraus Oy

Eikö hintalaskuri näy?

Kattoremontti hinta. Mikäli hintalaskuri ei näy tässä, klikkaa tästä

Miten palvelu toimii?

Toteutamme kattoremontit avaimet käteen -periaatteella järkevään hintaan ja aina asiakkaan tarpeita kuunnellen. Syöttämällä kattosi tiedot yllä olevaan palveluumme, tulet saamaan hinta-arvion uudesta katosta. Huomioithan että annat toiminnassa olevan puhelinnumeron.

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Emme luovuta tietoja eteenpäin. Rekisteriselosteemme löytyy tästä

Mihin ”kattoremontti hinta” -palvelumme perustuu?

Syöttämäsi kattonne tiedot verrataan toteutuneisiin kohteisiin. Hinta-arvio on suuntaa antava. Tarkka hinta vaatii aina paikan päällä käynnin, koska jokainen katto on yksilö. Esimerkiksi kattoturvatuotteiden metrimäärä vaihtelee ja joissakin kohteissa kattorakenteet tarvitsevat korjaustoimenpiteitä enemmän kuin toisessa. Nämä vaikuttavat hintaan. Onneksi Järki-Saneerauksella on veloitukseton vesikaton kuntotarkastuspalvelu, jossa selviää mitä kaikkea tulee huomioida kun uutta kattoa suunnittelette. Varaa kuntotarkastus yhteydenottolomakkeella tästä

KATTOREMONTTI KANNATTAA TEETTÄÄ AJOISSA

Vanha vesikatto on vuotoriski, joka vaarantaa katon alusrakenteet ja altistaa katon tärkeimmät osat kosteus- ja vesivaurioille. Katto on talon tärkein elementti, joka suojaa muuta taloa. Jos katto on kunnossa, on talolla ja rakennuksen omistajilla hyvä ja huoleton olla. Siksi kattoremontti kannattaakin suorittaa hyvissä ajoin, ennen vuotoja. Katon kuntoa kannattaa pitää silmällä ja tarkistaa esimerkiksi läpiviennit säännöllisesti.

Lue lisää, miten kattoremontti projekti etenee TÄSTÄ

Kattoremontin lisäpalvelut. ”Kattoremontti hinta” -palveluumme lisää tarvitsemasi varusteet

Kattoremontti sisältää muutakin kuin pelkän katon. Meiltä saatte asennettuna myös sadevesijärjestelmät, syöksyt, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat ja läpiviennit. Myös aurinkopaneelit sekä lisälämmöneristyksen kauttamme. Toteutamme mieluiten koko projektin kerralla ja kunnolla. Ei kannata jättää vaikkapa kattosiltoja hankkimatta ajatuksella ”laitetaan vävypojan kanssa lomalla se kuntoon”. Säästäkää aikaa ja vaivaa, jättäkää kattotyöt kokonaan ammattilaisille.

Jälkien siivous ja loppukatselmus

Kun remontti on valmis, siivoamme sotkumme. Kierrätämme kaikki remonttijätteet ja roskat pois tontiltanne. Näin pääsette heti ihailemaan uutta kattoa siistiltä pihalta.

Ennen laskun maksua varmistamme, että remontti on suoritettu asianmukaisesti. Jos tarvitsette neuvoja, Järki-Saneeraus Oy henkilökuntamme auttaa mielellään. Kirjoitamme asennustyöstä ja materiaaleista takuutodistuksen. Työlle annamme 5 vuoden takuun, materiaaleille jopa 50 vuotta.

Kattoremontti hinta, esimerkki (Alkaen m2 hinnat)

Yksinkertainen, loiva, matala, kaksilappeinen omakotitalo, jossa kattorakenteet ennestään hyvässä kunnossa. Sis. Uusi peltikate kondensiosuojalla sekä pakolliset varusteet. Katon pinta-ala noin 200 neliöä. Hinta-arvio alkaen 100 €

Monimuotoinen asbestia sisältävän katemateriaalin vaihto peltikatteeksi. Sis. kondensiosuojan. Hinta-arvio alkaen 140 €

Perus rintamamiestalon kattoremontti, jossa huomoitu tuuletuksen parantaminen. Hinta-arvio alkaen 120 €

Kattoremontti hinta

Hinta-arvio kattoremontista helposti ja nopeasti