Taloyhtiön katon kunto on ison joukon yhteinen asia

Järki-Saneerauksen kattoremontit ovat asiakkaalle helppoja ja miellyttäviä: niissä ei tule turhia viiveitä ja lopputulos on parasta A-luokkaa.

Me autamme teitä kuntoarvioinnista ja toteutukseen. Hoidamme kaikki tilaajavastuulain velvoitteet ja olemme Tilaajavastuun Luotettava kumppani. Meillä on myös Rakentamisen Laatu ry:n myöntämä RALA-pätevyys ja Suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnus osoituksena korkeasta kotimaisesta palvelusta.

Tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia. Olemme erikoistuneet 1-2 kerroksisten rakennusten kattoremontteihin. Toimimme aina kohteen päätoteuttajana ja vastaamme työmaan turvallisuudesta.

mikko kautto

Mikäli taloyhtiönne katot kaipaavat kartoitusta ja/tai remonttia, ota yhteyttä taloyhtiöasiantuntijaamme:
Mikko Kautto 050 476 8154, mikko.kautto@jarkisaneeraus.fi

Näin #järkikatto -palvelumme toimii:

 1. KATON KATSASTUS
  Kartoitamme vesikaton kunnon mahdollisimman laajasti yläpohjasta vesikatteeseen. Taloyhtiön edustus saa mielellään olla mukana katsastuksessa
 2. KATSASTUSRAPORTIN ESITTELY
  Raportti esitellään taloyhtiön kokouksessa. Se on vuorovaikutteinen tilaisuus, jossa asiantuntijamme esittelee katsastuksen tuloksen ja vastaa kysymyksiin. Tarvittaessa tuotamme kuvallisen raportin taloyhtiölle.
 3. TOTEUTUSSUUNNITTELU
  Suunnittelu tehdään aina katsastuksen perusteella ja suunnitelma käydään läpi taloyhtiön kokouksessa.
 4. TARJOUS KATTOREMONTISTA
  Tarjous esitellään taloyhtiön kokouksessa.
 5. TILAUSSOPIMUS
  Sopimusasiakirjoihin dokumentoidaan kaikki tarvittavat tiedot.
 6. TIEDOTUS KOKO PROSESSIN AJAN
  Vastaamme työmaan aloituksen tiedottamisesta asukkaille ja pidämme asukkaat, isännöitsijän ja hallituksen ajan tasalla nykyaikaisin viestintävälinein. Tarvittaessa pidämme infotilaisuuden asukkaille ennen kattoremontin aloittamista.
 1. TOTEUTUS
  Toteutamme urakan sovittuna aikana ja logistiikkamme hoitaa tarvikkeet työmaalle ajallaan ja jätteet pois asianmukaisesti kierrätykseen. Toteutamme kohteen aina yhtäjaksoisesti valmiiksi.
 2. LOPPUKATSELMUS
  Kun työ on valmis, pidämme tilaajan edustajan kanssa yhteisen loppukatselmuksen, jossa tarkastetaan kohteen laatu ja toiminnallisuus. Katselmuksesta laaditaan kirjallinen raportti, johon merkitään mahdolliset puutteet ja niiden korjausaikataulu.
 3. LASKU
  Saat laskun tehdystä työstä, kun loppukatselmus on tehty ja mahdolliset puutteet on korjattu.
 4. TAKUUAJAN TARKASTUS
  Tilaajalla on oikeus pyytää meidät kahden vuoden päästä takuutarkastukseen, jolloin tarkastetaan katon kunto. Mahdolliset korjattavat asiat hoidetaan ripeästi kuntoon.
mikko kautto

Katto tarkistetaan huolella sekä päältä…

Mikko Kautto

… että yläpohjasta.