TALOYHTIÖN KATTOREMONTTI Taloyhtiöiden ja teollisuusrakennuksien kattoremontit järkevästi!

Suunnitteilla taloyhtiön kattoremontti?

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa.

Toteutamme täyden palvelun kattoremontit taloyhtiöihin sekä teollisuus- ja liikerakennuksiin yli 10 vuoden kokemuksella.

Teemme vesikaton kuntotarkastuksen huolella ja vankalla ammattitaidolla. Meillä on eri-ikäisiin kohteisiin kolme perusvaihtoehtoa. Kerromme vaihtoehdoista mielellämme lisää.

Ota yhteyttä puhelimitse. Sauli Malinen 0447095884
WhatsApp yhteydenotto tästä
Pyydä tarjous sähköpostitse sauli.malinen@jarkisaneeraus.fi
Pyydä tarjous lomakkeella tästä

Kattoremontti taloyhtiö

Rivitaloyhtiön kattoremontti toteutettiin Lopen kirkonkylälle

Taloyhtiön kattoremontti. Miksi valita Järki-Saneeraus?

 • Asiakaslähtöisyys
  Asiakkaan toiveet ovat meille aina ensisijaisia, kun teemme päätöksiä ja ratkaisuja. Selvitämme aidosti asiakkaan todellisen tarpeen ja teemme tarjouksen sen mukaan, mikä asiakkaan näkökulmasta on järkevintä.
 • Laatu
  Järkevän remontoinnin perustana ovat aina korkealaatuiset raaka-aineet ja materiaalit. Oma tehtaamme Lopen Silmänkannossa mahdollistaa materiaalin nopean toimituksen ja tuotantoketjumme toimii saumattomasti.
 • Ammattitaito
  Olemme kattoremonttien asiantuntijayritys, jonka tuotantoketjut ja toimintamallit ovat kehittyneet ja hiutuneet vuosien varrella huippuunsa. Meillä on vuosien kokemus laadukkaasta remontoinnista ja toimimme aina positiivisella asenteella työhömme sitoutuneina.
 • Nopeus
  Hyvin suunnitellun taloyhtiön kattoremontin ja organisoidun toteutuksen myötä projektin aikataulu tulee pysymään sovitussa. 

Laadukkaan kattoremontin takeena

Järki-Saneeraus Oy on vuonna 2013 perustettu perheyritys. Yrityksemme sekä oma peltitehtaamme sijaitsevat Lopella, aivan Riihimäen tuntumassa – hyvien kulkuyhteyksien risteyksessä. Toimimme noin 200 kilometrin säteellä toimipisteestämme. Yrityksemme työllistää noin 100 henkilöä ja toimimme aina ilman välikäsiä.

Kauttamme saat kattavan palvelukokonaisuuden vaivattomasti ja luotettavasti!

KATTOREMONTTI KANNATTAA TEETTÄÄ AJOISSA

Vanha vesikatto on vuotoriski, joka vaarantaa katon alusrakenteet ja altistaa katon tärkeimmät osat kosteus- ja vesivaurioille. Katto on talon tärkein elementti, joka suojaa muuta taloa. Jos katto on kunnossa, on talolla hyvä olla. Siksi taloyhtiön kattoremontti kannattaakin suorittaa hyvissä ajoin, ennen vuotoja. Katon kuntoa kannattaa pitää silmällä ja tarkistaa esimerkiksi läpiviennit säännöllisesti.

Lue lisää, miten kattoremontti projekti etenee TÄSTÄ

Kattoremontti taloyhtiöön

Taloyhtiön kattoremontti


Teemme vuosittain yli 1000 kattoremonttia Etelä-Suomen alueella
Pääkaupunki seutu
Päijät-Häme
Turun alue
Järvenpää
Hämeenlinna
Mäntsälä
Kerava
Porvoo
Lohja
Riihimäki
Nurmijärvi
Forssa
Salo
SSAB GreenCoat teräs
Hae rahoitus helposti
Julkisivuverhoukset