KATTOREMONTTI Taloyhtiöiden ja teollisuusrakennuksien kattoremontit järkevästi!

Suunnitteilla kattoremontti?

Asiakastyytyväisyys on meille kaikki kaikessa.

Toteutamme täyden palvelun kattoremontit taloyhtiöihin sekä teollisuus- ja liikerakennuksiin yli 10 vuoden kokemuksella.

Teemme katon kuntotarkastuksen huolella ja vankalla ammattitaidolla. Meillä on eri-ikäisiin kohteisiin kolme perusvaihtoehtoa.

Ota yhteyttä puhelimitse. Sauli Malinen 0447095884
WhatsApp yhteydenotto tästä
Pyydä tarjous sähköpostitse sauli.malinen@jarkisaneeraus.fi
Pyydä tarjous lomakkeella tästä

Rivitaloyhtiön kattoremontti toteutettiin Lopen kirkonkylälle

Miksi valita Järki-Saneeraus?

 • Asiakaslähtöisyys
  Asiakkaan toiveet ovat meille aina ensisijaisia, kun teemme päätöksiä ja ratkaisuja. Selvitämme aidosti asiakkaan todellisen tarpeen ja teemme tarjouksen sen mukaan, mikä asiakkaan näkökulmasta on järkevintä.
 • Laatu
  Järkevän remontoinnin perustana ovat aina korkealaatuiset raaka-aineet ja materiaalit. Oma tehtaamme mahdollistaa materiaalin nopean toimituksen ja tuotantoketjumme toimii saumattomasti.
 • Ammattitaito
  Olemme asiantuntijayritys, jonka tuotantoketjut ja toimintamallit ovat kehittyneet ja hiutuneet vuosien varrella huippuunsa. Meillä on vuosien kokemus laadukkaasta remontoinnista ja toimimme aina positiivisella asenteella työhömme sitoutuneina.
 • Nopeus
  Hyvin suunnitellun ja organisoidun toteutuksen myötä projektin aikataulu tulee pysymään sovitussa. 

Laadukkaan kattoremontin takeena

Järki-Saneeraus Oy on vuonna 2013 perustettu perheyritys. Yrityksemme sekä oma peltitehtaamme sijaitsevat Lopella, aivan Riihimäen tuntumassa – hyvien kulkuyhteyksien risteyksessä. Toimimme noin 200 kilometrin säteellä toimipisteestämme. Yrityksemme työllistää noin 100 henkilöä ja toimimme aina ilman välikäsiä.

Kauttamme saat kattavan palvelukokonaisuuden vaivattomasti ja luotettavasti!