Tervetuloa Whistleblowing-palveluun!

Mikä on Whistleblowing?

Whistleblowing-palvelu on yhteydenottokanava, jonka avulla Järki-Saneeraus Oy.n työntekijät sekä yhteistyökumppanit voivat ilmoittaa mahdollisista väärinkäytöksistä tai epäeettisestä toiminnasta organisaatiossamme. Näitä voivat olla mm. epäily taloudellisesta petoksesta, ympäristörikkomukset, häirintä, syrjintä, terveydellisiin tai turvallisuuteen liittyvät asiat. Tavoitteenamme on luoda avoin ja vastuullinen ympäristö, jossa voi tuoda esiin huolenaiheitaan turvallisesti ja halutessaan täysin anonyymisti. Ensisijaisesti toivomme, että huolenaiheista juttelette Järki-Saneerauksen esihenkilöiden kanssa. Jos huolenaiheesi on arkaluontoinen ja pelkäät, että ilmoituksesta koituu seuraamuksia, tämä kanava on luotu juuri näitä tapauksia varten.

Miten Whistleblowing-palvelumme toimii?

  1. Ilmoittaminen: Whistleblowin-ilmoituskanava on ulkoisen palveluntuottajan toteuttama ja hallinnoima. Ilmoitusalusta on täysin salattu ja suojattu. Halutessasi voi jättää ilmoituksen täysin anonyymina. Palvelun kautta ilmoittajaa emme voi tunnistaa eikä jäljittää. Voit tehdä ilmoituksen tällä sivustolla olevan linkin kautta.
  2. Luottamuksellisuus: Käsittelemme ilmoitukset EU-direktiivin mukaisesti ja luottamuksellisesti Järki-Saneeraus Oy.n nimetyn tiimin toimesta.
  3. Tutkimus ja toimenpiteet: Saamamme ilmoitukset tutkitaan perusteellisesti, ja tarvittaessa ryhdytään toimenpiteisiin ongelman ratkaisemiseksi.
  4. Seuranta: Kun otamme asian käsittelyyn, ilmoittaja saa kuittauksen 7 päivän sisällä ilmoituksen jättämisestä. Seuraamme ilmoituksen käsittelyprosessia ja tarvittaessa pidämme sinut ajan tasalla ja kerromme tehdyistä toimenpiteistä.

Tee ilmoitus tästä!