Referenssit

 • Järki-Saneeraus sai Niki Juuselasta tyytyväisen asiakkaan

  Koko kansan urheilutoimittaja Niki Juusela asuu Hyvinkäällä vaimonsa ja kahden villakoiransa, Diegon ja Pablon kanssa. Kodin tulevaisuus on turvattu Järki-Saneerauksen syksyllä 2018 tekemän kattoremontin myötä.

  Lue tämä asiakastarina
 • Järki-Saneeraus toteutti omakotitalon kattoremontin sujuvasti Nurmijärven Perttulassa

  Matti Putkonen asuu vaimonsa Tiina Ullvén-Putkosen kanssa Nurmijärven Perttulassa. Järki-Saneeraus toteutti pariskunnan kotiin kattoremontin.  Pariskunnalle jäi remontista päällimmäisenä mieleen sen  sujuvuus.

  Lue tämä asiakastarina
 • Järki-Saneeraus toteutti Uolevi ja Eila Sandellin omakotitalon kattoremontin

  Uolevi ja Eila Sandell asuvat Lohjalla Uolevin kotikylässä. Heidän kotitalonsa on rakennettu vuonna 1976, ja rakennuksen kattohuopaa on sen jälkeen uusittu useamman kerran. Järki-Saneeraus teki  kattoremontin Sandellien taloon.

  Lue tämä asiakastarina
 • Järki-Saneeraus teki Mänttäreille uuden katon taatulla ammattitaidolla

  Eläkeläispariskunta Erkki ja Ritva Mänttäri asuvat Uudenmaan Tuusulassa 1940-luvulla rakennetussa omakotitalossa. Talo on iso, käsittäen yhteensä 426 neliötä, ja osa sen huopakatosta oli jo 30 vuotta vanhaa sekä remontin tarpeessa.

  Lue tämä asiakastarina
 • Järki-Saneeraus remontoi Strengien talon alkuperäisen katon

  Lasse Streng ja hänen vaimonsa asuvat vuonna 1967 valmistuneessa omakotitalossa Kirkkonummella. Järki-Saneeraus remontoi talon alkuperäisen katon. Remontin yhteydessä lisättiin aiemmin puuttunut aluskate. Järki-Saneeraus saa kiitosta hyvin suunnitellusta ja organisoidusta työstään.

  Lue tämä asiakastarina