Perheyritys

Kattoremontit ja julkisivuverhoukset

Kattoremontit sekä julkisivuverhoukset

Kattoremontti yritys – Järki-Saneeraus Oy

Järki-Saneeraus Oy on Eerik ja Eeva-Kaisa Säkkisen perustama kattoremontti yritys. Pohjoissuomalaiset juuret, yrittäjähenkisyys sekä aiempi kokemus alalta sytyttivät kipinän yrityksen perustamiseen. Perheyritys Järki-Saneeraus on aloittanut toimintansa helmikuussa 2013.

Palveluksessamme työskentelee reilut 100 teräksistä ammattilaista. Teemme kattoremontteja sekä julkisivuverhouksia Uudenmaan, Kanta- ja Päijät-Hämeen sekä Varsinais-Suomen alueilla.

Toimimme omavaraisesti, ja käytämme alihankkijoita vain erikoistöihin. Näin voimme tarjota koko palvelupaketin saman katon alta.

Laadukas palvelu yhdistettynä nopeaan reagointikykyyn mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen kokonaisuuden.

Koko palvelu saman katon alta Lopelta

Kattoremontti yrityksemme toimipaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien risteyksessä Lopen Silmänkannon yritysalueella. Silmänkantoon on Helsinki-Tampere -moottoritien liittymästä vain noin kolmen minuutin ajomatka. Varsinais-Suomen toimipaikka sijaitsee Liedossa.

Tervetuloa kahville!

Panostamme henkilökunnan hyvinvointiin

Laatu syntyy myös henkilökunnan hyvinvoinnin kautta. Me panostamme henkilökuntaamme ja pyrimme tarjoamaan tiimeillemme parhaat mahdolliset työolot ja kannustavan työyhteisön.

Osana viihtyisää työympäristöä tarjoamme henkilökunnallemme aamupalan joka aamu.

Järki-Saneerauksen arvot

 • 1 Asiakaslähtöisyys

  Selvitämme aidosti asiakkaan todellisen tarpeen ja teemme tarjouksen sen mukaan, mikä asiakkaan näkökulmasta on järkevintä. Keskitymme asiakkaan palvelemisessa siihen, minkä osaamme parhaiten.

  Asiakkaan toiveet ovat meille aina ensisijaisia, kun teemme päätöksiä ja ratkaisuja.

  Teemme työmme laadukkaasti, ystävällisesti ja hyvin, jotta asiakas on tyytyväinen saamaansa palveluun työn aikana ja sen jälkeenkin.

 • 2 Rehellisyys

  Toimintamme perustuu suomalaiseen kulttuuriin ja suomalaiseen työhön. Toimimme avoimesti, oikeudenmukaisesti ja läpinäkyvästi kunnioittaen lakeja, säännöksiä, sopimuksia ja antamiamme lupauksia.

  Virheiden sattuessa emme pyri peittelemään niitä, vaan myönnämme epäonnistumiset rehellisesti ja korjaamme ne viivyttelemättä.

 • 3 Yhteinen menestys

  Kannamme osamme taloudellisesta yhteiskuntavastuusta edistämällä työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden ja asiakkaiden menestystä. Yhteinen menestys on kaikkien etu.

 • 4 Ahkeruus

  Olemme ahkeria ja sitoutuneita työhömme. Ahkeralla työllä, oikeilla menetelmillä ja työkaluilla syntyy hyviä tuloksia sekä tekijöille että asiakkaille. Panostamme työn jatkuvaan kehittämiseen ja tulosten aikaansaamiseen.

 • 5 Positiivisuus

  Meillä on positiivinen ote työhön ja ihmisten kohtaamiseen. Se tekee työstä mukavaa niin tekijöille kuin asiakkaillemmekin ja tuo hyvää energiaa kaikille osapuolille.