Järki-Saneeraus Oy:n koronatiedote

Koronaviruksen leviäminen on aiheuttanut huolta meissä kaikissa, ja teemme kaiken mahdollisen sen eteen, että asiakkaiden ja työtekijöiden terveys ei vaarannu.

Reagoimme THL:n ohjeistuksiin ja Suomen hallituksen virallisiin suosituksiin välittömästi niiden tultua julki.

Olemme muuttaneet palveluprosessiamme siten, että vältämme tapaamisia riskiryhmään kuuluvien kanssa ja tarvittaessa voimme hoitaa neuvottelut etänä.

Olemme ohjeistaneet myös asentajiamme välttämään kontaktia asiakkaan kanssa. Pullakahvit joudutaan siis juomaan joskus toiste!

Yhteiskunnan kannalta on kuitenkin tärkeää, että töitä tehdään, ja pidetään yhteiskunnan rattaat pyörimässä. Siksi mekin pidämme työntekijämme töissä niin pitkään kuin se on turvallista.

Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme,

 

Eerik Säkkinen
Järki-Saneerauksen toimitusjohtaja

 

 

Lue lisää

Töitä tarjolla Lahdessa ja Hämeenlinnan alueella

Haemme myyntiedustajia Lahden ja Hämeenlinnan alueelle.

Et tarvitse aiempaa kokemusta myyntityöstä, oikea asenne ja persoonallisuus ratkaisevat.
Meiltä saat parhaan myynnin koulutuksen ja toimivat työvälineet.
Tarjoamme miellyttävän ja joustavan työympäristön, mukavat työkaverit sekä loistavan mahdollisuuden menestyä ja vaikuttaa omaan työtoimenkuvaasi ja yrityksen toimintaan.

Jos olet positiivinen, energinen ja halukas oppimaan sekä tekemään tulosta, ota yhteyttä:

Teemu Säkkinen
040 188 1525

teemu.sakkinen@jarkisaneeraus.fi

tai Eveliina Kiviranta

0505681135

eveliina.kiviranta@jarkisaneeraus.fi.

**

Järki-Saneeraus on kattoremontteihin keskittynyt, voimakkaasti kasvava yritys, jossa panostetaan henkilökunnan hyvinvointiin ja jossa on positiivinen tekemisen meininki päällä.

Tarjoamme henkilökunnalle aamupalan. Maksamme myyjille koulutuksen ajalta takuupalkan (1800 euroa / kk).

Meillä myyjät ovat varsin pian päässeet hyville ansioille jo koulutusajalla.

 

Lisää tietoa meistä työpaikkana täältä.

 

 

 

 

Lue lisää

Järki-Saneeraus lahjoitti katon kovia kokeneelle perheelle Riihimäelle

Kotisairaanhoitaja Veera Nurmo-Jousmäki oli asiakaskäynnillä opiskelijan kanssa, kun puhelin alkoi soida. Tuntematon numero soitti niin pitkään, että Veeraa alkoi huolestuttaa: ettei vaan koulussa ole sattunut mitään? Miestä he eivät tavoittaisi, sillä hän oli parhaillaan sairaalassa lymfoomahoidoissa.

Veera päätti soittaa takaisin. Puhelimeen vastasi Järki-Saneeraus Oy:n Eveliina Kiviranta, joka kertoi, että Veeran pikkusisko oli ilmoittanut perheen Facebookissa joululahjakisaan, ja nyt he olivat voittaneet joululahjaksi kattoremontin.

– Itkuhan siinä tuli, Veera tunnustaa.

Veera kertoi uutiset vieressä ihmetteleville opiskelijalle ja asiakkaalle, ja lopulta kaikki itkivät ilosta.

Nurmo-Jousmäen perheellä on ollut raskas vuosi. Perheen 38-vuotias isä, Henkka, löysi kaulaltaan patin viime kesänä ja pian selvisi, että kyseessä oli erittäin aggressiivisesti etenevä lymfooma. Rankat hoidot aloitettiin heti, ja siitä lähtien hän on viettänyt joka toisen viikon sairaalassa solumyrkkyhoidoissa.

Nelihenkisen perheen talous koki romahduksen, sillä Henkka oli juuri vaihtanut työpaikkaa, joten hänellä oli oikeus sairasajan palkkaan vain kuukaudeksi.

Järki-Saneerauksen FB-raati painotti päätöksessään perheen vaikeaa tilannetta ja sitä, että kattoremontille on todellinen, akuutti tarve.

Jo perinteeksi muodostuneen joululahjan taustalla on halu auttaa. Järki-Saneerauksen toimitusjohtajan, Eerik Säkkisen mieltä oli jo pidempään painanut tieto siitä, että on niitä joilla ei ole varaa teettää remonttia, vaikka tarve olisi suuri.

Kaikkia ei voi auttaa, mutta ainakin joitain joskus, Eerik mietti ja niin Järki-Saneeraus alkoi lahjoittaa kattoremontin joka joulu jollekin sitä tarvitsevalle. Tänä vuonna lahja meni Riihimäelle Nurmo-Jousmäen perheelle.

Kattoremontti jo myöhässä

Henkka ja Järki-Saneerauksen Eerik ja Eveliina pohtimassa, millainen katto laitetaan vanhan tilalle.

Perhe osti viisi vuotta sitten 50-luvun rintamamiestalon kodikseen, ja hyvin pian kävi ilmi, että katossa on ongelmia. Vanhaan ullakkotilaan on tehty aikanaan huone, jonka eritykset ovat huonot. Kondensiovesi on vuotanut sisään, kun sää on vaihtunut pakkaselta plus-asteille.

– Parisen vuotta sitten täällä kävi kattokartoittaja, joka sanoi, että läpivientikohdat näyttävät pahalta ja suositteli kattoremonttia tehtäväksi mahdollisimman nopeasti, Veera kertoo.

Perhe oli kuitenkin tehnyt juuri ison investoinnin ja vaihtanut öljylämmityksen vesi-ilmalämpöpumppuun. He päättivät, että katto korjataan vuoden päästä. Mutta vuoden päästä tulikin lymfooma, perheen tulot putosivat ja samaan aikaan tuli sairaalalaskut maksettavaksi.

­– Toisin kuin luullaan, Suomessa sairastuminen ei ole ihan riskitöntä, Veera toteaa.

Vaikeuksia tulee, jos asut omistusasunnossa ja jos et ole vakuuttanut itseäsi sairauden varalle. Vuokralla asuva saa tukea, mutta omistusasunnossa asuvan pitäisi myydä kotinsa, jotta olisi ”riittävän köyhä” tukia saadakseen. Ja kuitenkin meidän nelihenkisen perheen asumiskulut ovat pienemmät omistusasunnossa, kuin jos asuisimme vuokralla.

Eerik kartoittamassa kattoa ennen remonttia.

Kattoremontti alkaa

Pari päivää sen jälkeen, kun perhe oli saanut tietää voittaneensa kattoremontin, Eerik Säkkinen ja Eveliina kävivät paikan päällä viemässä onnittelunsa ja kartoittamassa katon.
Kävi ilmi, että talon yläpohjassa oli kosteutta johtuen heikosta tuuletuksesta ja eristyksestä. Eristystä oli lisätty jälkeenpäin, mutta samalla se oli tukkinut ilma-aukkoja.

– Myös antennin läpivienti ja viemärin tuuletusputki olivat vuotaneet sisälle asti, Eerik kertoo.

Sovitaan, että vanhan katon tilalle laitetaan Järki-Saneerauksen Ryhti-lukkosaumakatto. Ruskea väriltään, kuten vanhakin katto on.

Seuraavana maanantaina pihaan kaartaa Järki-Saneeraus Oy:n asennusporukka ja työt alkavat. Viikon kuluttua kattoremontti on valmis ja jäljet siivottu (ks. ennen ja jälkeen -kuvat jutun perästä).

 

Joulua vietetään suvun kesken

Veera kertoo olevansa ikuisesti kiitollinen pikkusiskolleen, joka ilmoitti heidät kisaan.

Hän on aina auttamassa, kun vain on mahdollista. Kun Henkka sairastui, sisko alkoi miettiä miten voisi muuttaa Riihimäelle. Ja hän on kuitenkin töissä Helsingissä! Veera nauraa.

Isosiskokin auttaisi, mutta hänellä on kolme pientä lasta, joten se on käytännössä vaikeampaa.

Perhe sai uuden Järkikaton kotinsa päälle hyvissä ajoin ennen joulua, joten ainakin sen suhteen huoletonta. Myös Henkan lymfooma näyttää talttuneen ja ennusteet ovat hyvät. Vielä tämä joulu menee kuitenkin sairaalassa. Perhe viettää päivän isän kanssa, mutta illaksi he suuntaavat mummolaan Läyliäisiin.
– Meillä on siellä perinteinen sukujoulu, sinne tulevat myös siskot ja serkut perheineen, Veera kertoo.

Ennen remonttia.

Remontin jälkeen. Perhe halusi mahdollisimman saman näköisen kuin alkuperäinen, joten päädyttiin Ryhti-lukkosaumapeltiin.

 

 

 

Lue lisää

Töitä tarjolla, tule kasvamaan kanssamme!

Yrityksen voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää energisiä tekijöitä.
Haemme myyntiedustajaa Kanta-Hämeen ja Uudenmaan alueelle. Tehtävään kuuluu asiakashankinnan ja tiimityöskentelyn lisäksi oma-aloitteinen myyntityö.

Järki-Saneeraus Oy on kattoremontteihin erikoistunut perheyritys, joka on perustettu vuonna 2013. Toteutamme asiakkaillemme 1000 kattoremonttia vuodessa.
Toimimme Etelä-Suomen ja Kanta-Hämeen alueella. Yrityksessämme työskentelee 70 henkilöä. Työporukkaamme kuvaa hyvin innostuneisuus, energisyys ja kannustava ilmapiiri.

“Hyvä laatu ja palvelu tulee henkilökunnan hyvinvoinnin kautta”- lause kertoo meistä paljon. Me panostamme henkilökunnan koulutukseen ja hyvinvointiin.

Et tarvitse aiempaa kokemusta myyntityöstä, persoonallisuus ja asenne ennen kaikkea ratkaisevat!
Meiltä saat Suomen parhaan myynnin koulutuksen.

Koulutusajalta (4 kk) maksamme takuupalkan 1800 eur/kk. Työn opittuasi sinulla on mahdollisuudet itse vaikuttaa tulotasoosi provisioiden kautta, tämä on mahdollista jo koulutusajalla.

Tarjoamme toimivat työvälineet. Oman auton käyttö välttämätöntä työn liikkuvuuden vuoksi.

Yrityksessämme on tekemisen meininki ja jatkuva tsemppi päällä. Tule sinäkin osaksi tiivistä porukkaamme! Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ole siis nopea!

Lisätietoja:

Teemu Säkkinen puh. 040 188 1525 teemu.sakkinen@jarkisaneeraus.fi
ja Eveliina Kiviranta (8-16 välillä) puh. 050 568 1135 eveliina.kiviranta@jarkisaneeraus.fi

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään tiloissamme!

 

Lue lisää

On taas Voita katto -joululahja-arvonnan aika!

Lahjoitamme tänäkin vuonna kattoremontin jollekin tarvitsevalle joululahjaksi!

Kerro meille kuka tarvitsee uuden katon ja miksi juuri hänen tulisi voittaa ilmainen kattoremontti! Paras perustelu voittaa!
Voittajalle ei aiheudu mitään kuluja. Järki-Saneeraus maksaa lahjaverot eli voit osallistua huoleti!

Kerro meille kenen pitäisi voittaa uusi katto ja miksi. Se voit olla sinä, sukulaisesi tai vaikkapa aatteellinen yhdistys, kunhan remontoitava katto sijaitsee omakotitalon päällä.

Tykkää meistä Facebookissa ja kommentoi siellä kuvan alle ja olet mukana kisassa.

Klikkaa tästä Järki-Saneerauksen FB-sivulle kisaan! Osallistua voi 24.11.2019 saakka.

Järki-Saneerauksen FB-tiimistä koostuva raati valitsee voittajan 5.12.2019. Paras perustelu voittaa.
Ilmoitamme voittajalle vastaamalla kommenttiketjuun sekä henkilökohtaisesti FB:n kautta. Kattoremontti tehdään joulu-tammikuun aikana.

Kilpailun järjestäjä on Järki-Saneeraus Oy

Lue tästä viime vuoden voittajan tarina!

 

Voita kattoremontti! -arvonnan säännöt:

 • Voittaja valitaan 5.12.2019
 • Palkinto on omakotitalon kattoremontti.
 • Kilpailuun voivat osallistua Suomessa asuvat täysi-ikäiset FB:iin rekisteröityneet
 • Kilpailuun osallistutaan Facebookissa kommentoimalla Järki-Saneerauksen Voita katto! -julkaisun alle.
 • Osallistumalla kilpailuun osallistujat hyväksyvät kilpailun säännöt ja palkinnon voittaja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot.
 • Järjestäjän työntekijät ja perheenjäsenet eivät voi osallistua kilpailuun.
 • Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Facebookin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta neljäntoista (14) päivän kuluessa kilpailun päättymisestä, valitaan uusi voittaja.
 • Kilpailu ei ole Facebookin tai Instagramin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima, eikä millään tavalla liity Facebookiin tai Instagramiin. Osallistujat vapauttavat Facebookin kaikesta vastuusta kilpailuun liittyen.
 • Annettuja nimiä ja yhteystietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä käytetä suoramarkkinointiin.
 • Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin.
 • Kilpailun järjestäjällä on oikeus seurata voittajakattoremonttia, tehdä siitä uutisia kotisivuille ja sosiaaliseen mediaan sekä edellyttää, että voittaja antaa haastattelun, kun katto valmistuu ja antaa luvan kuvata + julkaista kuvia kattoremonttiin liittyen.
 • Järjestäjä voi evätä henkilön osallistumisen epäsoveliaan käytöksen perusteella.
 • Järjestäjä ei vastaa palkinnon vastaanottamisen esteistä.
 • Järjestäjä pidättää oikeuden julkaista voittajien nimet internet- ja Facebook-sivulla.

 

 

Lue lisää

Näin tarkistat ja huollat peltikattosi

Syksy on tullut ja sen myötä kovat sateet ja yöpakkaset. Nyt on hyvä aika tarkistaa katon kunto ja sadevesijärjestelmät.

Tarkista ainakin nämä:

 1. Katon maalipinta ja puhtaus 
  Tee silmämääräinen yleiskatselmus vähintään kerran vuodessa. Lika ja roskat voivat vaurioittaa pintaa ajan kanssa ja aiheuttavat korroosiovaaran pitäessään maalipinnan kosteana. Puhdista katto tarvittaessa.
  Maalin irtoaminen, laikkuinen haalistuminen, halkeilu sekä naarmut ovat merkki pinnoitteen korjauksen tarpeellisuudesta.
 2. Ruuvien kunto
  Tarkista katteen ja katto-osien kiinnitysruuvien kunto. Katteen alla olevat puurakenteet elävät olosuhteiden vaihdellessa ja siksi erityisesti kateruuvien kireys ja kunto tulee tarkistaa esimerkiksi satunnaisotannalla. Löysällä oleva tai puutteellisesti tiivistetty kateruuvi vuotaa ja aiheuttaa alusrakenteille ylimääräistä kosteusrasitetta.
  Jos siis löydät löysiä ruuveja, kiristä ne. Mikäli ruuvien kateruuvien tiivisteet ovat hapertuneet, vaihda ne uusiin.
 3. Sadevesijärjestelmät
  Sadevesikouruihin kertyy likaa, nokea, havunneulasia ja puiden lehtiä, jotka tulee poistaa 1-3 kertaa vuodessa. Puhdista kourun sisäpuoli runsaalla vedellä ja puhdistukseen sopivilla välineillä (esim. varrellinen kourupuhdistin).
  Mikäli kourun tai syöksytorvien ulkopinta on likaantunut tai nuhruisen näköinen, voidaan ne pestä alkalisilla pesuaineilla (esim. Panssaripesu tai CC-cleaner). Pesuaine levitetään pintaan ja harjataan puhtaaksi. Suorita tämän jälkeen huuhtelu huolellisesti runsaalla vedellä. Huuhteluun suositellaan korkeapainepesuria. Pesun jälkeen pinnassa voi esiintyä erityisen pinttynyttä likaa, jonka voi poistaa ihmesienellä.

Lisää peltikaton hoito-ohjeita löydät täältä

 

 

Lue lisää

Haemme PROJEKTIMYYJÄÄ / KATTOASIANTUNTIJAA reippaaseen myyntitiimiimme!

Yrityksen voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää energisiä tekijöitä

Tehtävään kuuluu asiakashankinnan ja tiimityöskentelyn lisäksi oma-aloitteinen myyntityö taloyhtiöiden ja isännöitsijöiden parissa.

Et tarvitse aiempaa kokemusta myyntityöstä, persoonallisuus ja asenne ennen kaikkea ratkaisevat!
Meiltä saat Suomen parhaan myynnin koulutuksen. Rakennusalan tuntemus ja kokemus sekä aikaisempi projektimyyntikokemus on eduksi.

Palkkaus on kilpailukykyinen ja kannustava. Pohjapalkan lisäksi maksamme myyntiprovision tekemiesi kauppojen perusteella.

Yrityksessämme on tekemisen meininki ja jatkuva tsemppi päällä. Tule sinäkin osaksi tiivistä porukkaamme!
Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ole siis nopea!

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Kautto 050 476 8154

Ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään uusissa tiloissamme Lopen Silmänkannossa (2km Tampere-Helsinki -moottoritieltä länteen).

**

Järki-Saneeraus Oy on kattoremontteihin erikoistunut perheyritys, joka on perustettu vuonna 2013. Toteutamme asiakkaillemme 1000 kattoremonttia vuodessa.

Toimimme Uudenmaan ja Kanta-Hämeen alueella. Yrityksessämme työskentelee 60 henkilöä. Työporukkaamme kuvaa hyvin innostuneisuus, energisyys ja kannustava ilmapiiri.

Hyvä laatu ja palvelu tulee henkilökunnan hyvinvoinnin kautta.

 

Lue lisää

Risto Senttilän katto on valjastettu lämmitystöihin

Helleaalto on juuri väistynyt, ja pressut liehuvat Risto Senttilän Hyvinkäällä sijaitsevan omakotitalon katolla. Olemme tulleet tarkastamaan Järki-Saneerauksen tekemän kattoremontin jälkeä ja kuulemaan asiakkaan ajatuksia siitä.
Hetkinen? Pressut? Juuri remontoidulla katolla, jota tulimme kuvaamaan?

“Täällä ollaan hieman jäljessä aikataulusta, kun eihän sitä remonttiakaan päästy heti tekemään. Ensin piti ottaa aurinkokeräimet katolta pois”, Risto Senttilä pahoittelee.

Pressut eivät siis ole suojaamassa kattoa vaan tyhjiöputkikeräimiä, jotka Senttilä on asennuttanut katolle remontin jälkeen.

Huomatessaan kuvaajan hämmennyksen, Risto Senttilä alkaa selittää mistä on kyse. Hänellä on kunnianhimoinen tavoite, joka on viittä vaille toteutumassa: Senttilä aikoo olla täysin omavarainen sähkön ja lämmityksen suhteen.

Tyhjiöputkikeräimet ovat vielä pressujen alla.

“Tyhjiöputkikeräimet lämmittävät veden ja siten myös vesikiertoiset patterit, ja aurinkopaneelit ja tuulimyllyt tuottavat sähkön. Suunnitelmissa on kohta puoliin kytkeytyä pois sähköverkosta”, Senttilä myhäilee veijarimaisesti ja kierrättää meitä ympäri taloa samalla selittäen, miten systeemi toimii. Hän on lämmittänyt käyttöveden jo vuosia osin tyhjiöputkikeräimillä, ja saanut niiden avulla öljyn kulutuksen pienenemään radikaalisti.

Osa informaatiosta menee yli hilseen, mutta asian ydin tulee selväksi: Senttilä aikoo päästä siirtomaksuista ja öljylämmityksestä kokonaan eroon, ja pärjätä ekologisilla energiamuodoilla.

Senttilän varastorakennus on kirpputorikävijöiden aarreaitta. “Monet osaavatkin suoraan ottaa minuun yhteyttä, jos ovat etsimässä jotain tiettyä esinettä. Aika usein sellainen löytyy täältä”, Senttilä kertoo.

Kun Senttilää kuuntelee ja katsoo kotipiiriä, tulee mieleen jotain hullun tiedemiehen ja ekologisen neron väliltä: tyhjiöputkikeräinten lisäksi kattoterassilla on tuulimylly, ja toinen, isompi mylly, makaa pihalla odottamassa asennusta. Puuklapeja on siisteissä pinoissa ties kuinka monta kuutiota taloa ympäröimässä. Varastorakennuksen katolla aurinkopaneelit.

Itse varastorakennus on lattiasta kattoon täynnä kuolinpesistä hankittua tavaraa, jota Senttilä kauppaa kirpputorilla, ja kodin olohuoneessa on kaksi rumpusettiä ja koko soitinarsenaali bänditreeneihin.

“Poika treenaa täällä oman bändinsä kanssa ja minä omani”, Senttilä kertoo.

 

Lasinpuhaltaja, joka innostui ekoenergiasta

Olohuoneen vitriinissä on lasitöitä, joista osa on Senttilän itse tekemiä. Senttilä ei siis ole LVI-ammattilainen tai insinööri, vaan eläkkeellä oleva lasinpuhaltaja.

40 vuoden työuran aikana hän pyöritti Riston Lasi -pajaa Humppilassa ja rakensi lasiuuneja 70-luvulla Kreikkaan ja Kanadaan. Kerran hän rakensi jopa kokonaisen lasitehtaankin Kanadaan.

Tällä asiakkaalla on niin kiinnostavia tarinoita kerrottavana, että melkein unohdamme, mitä tulimme tänne tekemään. Eli juttelemaan tehdystä kattoremontista.

“Niin se kattoremontti! No tämä kattohan vuoti monesta kohtaa. Se oli alkuperäinen eli vuodelta 1956.”

“Kattoremontti oli siis pahasti myöhässä. Minähän ostin tämän aikanaan ulosmittauksesta”. Senttilä selittää.

 

Katolle asennettiin myös kävelysilta tyhjiöputkikeräimien asennusta vasten.

Kattoremontti viittä vaille valmis

Järki-Saneerauksen asentajat kävivät kesällä laittamassa vanhan ja vuotavan konesaumapellin tilalle lukkosaumakaton. Miten remontti sujui asiakkaan mielestä?

“Ihan mukavastihan se meni, tehokasta toimintaa. Pojat innostuivat myös kokeilemaan soittimia, siinä vähän hulluteltiin.”

“Mutta ei se remontti ihan täysin valmis vielä ole. Tässä oli vähän erilaisia viivytyksiä aurinkokeräinten kanssa, mutta ovat tulossa tekemään viimeistelyt tässä kesän aikana”, Senttilä kertoo.

Ehkäpä tulemme myöhemmin uudestaan tekemään jatkojuttua, jolloin saamme kuulla, miten omavaraisuus-suunnitelmat ovat toteutuneet. Siihen saakka toivotamme aurinkoista loppukesää!

Risto Senttilä teetti kattoremontin Järki-Saneerauksella. Vanha katto oli vuodelta 1956 ja se vuoti monesta kohtaa.

Risto Senttilä esittelee keskuslämmityspannua.

Tyhjiöputkien kontrollikeskus

Tuulimyllyn inventteri

Sähkökaappi tuulimyllyille

Lämminvesivaraaja

Akut (100 kpl), joihin tulee virta aurinkopaneeleista, jotka Senttilä hommasi Norjasta öljynporauslautalta. “Ne ovat niin kestäviä, ettei tarvitse ikinä uusia hommata, Senttilä kertoo.

Risto Senttilän uusi katto aloittaa pian energiantuotannon.

 

Lue lisää
toimitilat

Järjestämme muuton kunniaksi markkinahenkiset karkelot

Muutimme touko-kesäkuun vaihteessa Nurmijärveltä Lopen Silmänkantoon, jonne oli rakennettu kasvavalle yrityksellemme uudet, isommat tilat ja oma peltitehdas.
Nyt kun viimeisestkin muuttolaatikot on pikkuhiljaa purettu, on aika juhlia!

Pidämme perinteisten tupaantuliaisten sijaan markkinahenkiset karkelot, jotka pidetään ulkotiloissa yrityksen piha-alueella. Olemme kutsuneet paikalle asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme, ja toivotamme tervetulleiksi myös lähiseutujen asukkaat.

Karkeloissa on tarjolla ruokaa, makkaraa ja kahvia, sekä ohjelmaa – lapsille on muun muassa pomppulinna.

Tervetuloa juhlimaan uusia tiloja kanssamme perjantaina 14.6. klo 12-16!
Osoite: Kantotie 3, Kormu.

Terveisin

Järki-Tiimi

 

Lue lisää

Järki-Saneerauksella on nyt uudet tilat ja peltitehdas Lopen Silmänkannossa

 

 

 

Järki-tiimimme on kasvanut hurjaa vauhtia: kun vielä reilut viisi vuotta sitten yrityksessä oli vain pari työntekijää, nyt meitä on jo 60! Meillä aloittaa uusi työntekijä lähes joka viikko.

Ei siis ihme, että vuokratilat Nurmijärvellä kävivät ahtaiksi. Aloimme rakennuttaa uusia tiloja Lopen Silmänkantoon viime vuoden puolella ja nyt pääsimme viimein muuttamaan. Samalla käynnistimme oman peltitehtaan toiminnan. Jatkossa meiltä saa kaiken kattoremonttiin tarvittavan saman katon alta!

Nurmijärvellä muutto on kohta valmis ja tilat tyhjillään, mutta Järvenpään yksikkömme jää kyllä toimintaan.

Järki-Saneerauksen Facebook-seuraajat saivat keksiä nimet oman peltitehtaan tuotteille. Saammeko esitellä: Ryhti (lukkosauma), Sarka (suoraprofiili) ja Loimu (tiilikuvio)!

Mikäli sinulla on kysyttävää kattoremontin suhteen tai olet muuten vain lähistöllä ohikulkumatkalla, tervetuloa piipahtamaan!
Meidät löytää osoitteesta Kantotie 3, 12520 Kormu (osoite on niin tuore, että Google maps ei sitä löytänyt, mutta koitimme pistää karttapisteen oikeaan kohtaan 😊 )

Näkymä ajotieltä

 

 

 

 

 

Lue lisää