Järki-Saneeraus lahjoitti kattoremontin sitä eniten tarvitsevalle: ”Tästä tehdään traditio”

Kuva: Eerik Säkkinen maanantaina lahjaremonttikohteen pihalla.

KUN Järki-Saneeraus ilmoitti Facebookissa etsivänsä kohdetta, jolle lahjoittaa kattoremontti joululahjaksi, suurin osa ilahtui, mutta joukossa oli myös skeptikoita: ”Ei ne kuitenkaan mitään anna” tai ”Tämä on vain tempaus, jolla saadaan ihmisen osoitteet talteen ja pakkomyytyä remontteja”.

ONHAN se tietenkin yllättävää, että yritys tekee 20 000 euron arvoisen remontin jollekin ilmaiseksi. Järki-Saneeraus maksaa jopa lahjaveron, ettei lahjan vastaanottajalle tule mitään kustannuksia.

Miksi siis ryhdyitte tähän, Järki-Saneeraus Oy:n perustaja, Eerik Säkkinen?

– Me kohtaamme kentällä jatkuvasti ihmisiä, joista osalla ei varaa kattoremonttiin, vaikka tarve olisi. Monesti tekisi mieli korjata katto silti, mutta eihän meillä tietenkään ole mahdollisuutta tehdä työtä ilmaiseksi. Siitä syntyi ajatus, että vaikka emme voi auttaa kaikkia, niin edes yhtä.

EERIK myöntää, että lahjoitus tekee firmankin kassaan loven, mutta koska yrityksen prosessit ovat tehokkaat ja yritys on kannattava, on lahjoitus mahdollinen ilman suurempaa riskiä.

– Kattoremontti on sille voittajalle iso juttu, ja kyllähän siitä tulee meillekin hyvä mieli.

“Tuli tunne, että täytyy saada tämä katto äkkiä kuntoon”

JÄRKI-SANEERAUS sai Facebookissa yli 2000 kommenttia, joiden joukosta voittaja valittiin. Loppujen lopuksi valinta oli yllättävän helppo.

– Siellä oli paljon hyviä vaihtoehtoja, mutta Saarisen perheen omaisten kommentit koskettivat eniten. Siellä tarve ja tarina kohtasivat. Saarisilla oli vuotava katto sekä raskas elämäntilanne: perheen tytär on sairastunut vakavasti ja vanhempien aika ja rahat menevät hoitoihin.

KISAN voittaja ratkesi perjantaina 7. joulukuuta ja maanantaina Eerik ajoi Orimattilaan tapaamaan voittajaa ja kartoittamaan kattoa remonttia varten.

– Kun tapasi Teijan lapsineen ja vielä näki sen katon tilan, tuli voimakas tunne, että pitää saada tämä katto äkkiä kuntoon. Katto oli heikossa hapessa Suomen olosuhteisiin nähden.

– Ajattelin, ettei näille ihmisille enää enempää saa tulla harmia. Laitetaan siisti katto, niin on ainakin yksi huolenaihe vähemmän, Eerik sanoo.

EERIK teki siltä seisomalta remonttisuunnitelman ja samana päivänä leikattiin pellit mittaan. Tiistaina alkoi varsinainen työ kahden asentajan voimin ja seuraavana päivänä kattoremontti oli valmis.

 

Eerik näyttää Teija Saariselle mitä katolta löytyi.

Uusi katto kestää ainakin 50 vuotta

TALO on kokenut aikamoisen muodonmuutoksen: vanhan vuotavan katon tilalla on nyt uutuuttaan kiiltävä katto, joka kestää ainakin 50 vuotta.

– Remontti oli tässä talossa pikemminkin myöhässä kuin ajoissa: pellitystyö oli tehty huolimattomasti, sieltä puuttui kondenssisuoja, aluskate. Katto oli vuotanut useasta kohtaa ja sitä oli yritetty paikkailla.

NYT tehty uusi katto kestää 1960-rakennetun talon eliniän.

Millaista palautetta olette saaneet tästä remontista?

– Positiivista palautetta. Ihmiset ovat olleet tosi hyvällä fiiliksellä ja myös meillä kaikilla on tästä projektista hyvä mieli.

– Onhan niitä muitakin tapoja auttaa, mutta me osataan parhaiten nämä kattohommat. Ja tällainen konkreettinen apu tuntuu hyvältä tavalta. Siksipä ajattelimme tehdä tästä jokajouluisen perinteen.

 

Katso ennen ja jälkeen kuvat!

 

Lue lisää

Joululahjakisan voittaja on valittu!

Hyviä tarinoita ja perusteluja tuli yli 2000, mutta yksi tarina kosketti niin syvästi, että tulimme siitä yksimieliseen päätökseen.

Kattoremontin saa joululahjaksi Orimattilassa asuva Saarisen perhe.

Perustelut:

Meitä kosketti läheisten tuki ja halu tehdä hyvää, kuten myös läheisten kirjoittamat perustelut:

“Perheellä on ollut todella raskas vuosi: heidän pieni tyttönsä on sairastunut vakavasti ja kaikki rahat ja aika menevät hoitoihin. Voitto olisi ihana yllätys, olisi yksi taakka vähemmän 💓”

Olemme ilmoittaneet voittajalle henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille kisaan osallistuneille ja hyvää joulun odotusta! Tulemme seuraamaan voittaja-kattoremontin edistymistä täällä kotisivuilla sekä Facebookissa ja Instagramissa.

Remontti alkaa maanantaina 10.12.!

Terveisin kisan raati,

Eveliina, Teemu ja Eerik

Lue lisää

Nuoren yrittäjän kattoremonttifirma kasvaa huikeaa vauhtia

Eerik Säkkinen

Järki-Saneeraus Oy:n perustaja Eerik Säkkinen, 27 ei lähtenyt matkimaan kilpailijoiden strategiaa, vaan teki ihan omansa.

Ovikello soi. Kuka kumma siellä, eihän ketään ollut tulossa kylään?
– Järkisaneerauksesta hyvää päivää! Sopiiko vilkaista vesikaton kuntoa?
Ovella seisoo nuori mies, joka hymyilee niin iloisesti, että onhan se pyydettävä sisään kahville.

Viisi vuotta sitten Eerik Säkkinen kiersi ovelta ovelle Riihimäen alueella ja myi kattoremontteja. Toimistoa hän pyöritti kotoa käsin. Kauppa alkoi heti käydä, sillä Säkkinen oli paitsi ahkera myös innostunut, energinen ja äärimmäisen motivoitunut. Hyväntuulen energia tarttuu ja niinpä Eerik Säkkinen sai usein ovella hyvän vastaanoton.

”Asiakkaat ovat peilikuva. Kun on itse innostunut ja positiivinen, vastaanotto on samanlainen. Ja onhan tämä toki myös ahkeruuslaji: tietyn määrän kun käy ovia, tulee kauppaa”, Eerik Säkkinen toteaa.

Enää hän ei ehdi muun yritystoiminnan pyörittämisen ohella niin paljoa asiakaskohtaamisiin kentällä, sen tekevät innokkaat, koulutetut kattoasiantuntijat. Työhuone on siirtynyt kotoa Järki-Saneerauksen tiloihin Nurmijärvelle, jossa on viitisenkymmentä työntekijää.

 

Notkahduksesta voittoputkeen

Teemu Säkkinen (ei sukua)

Jo viisi vuotta sitten Järki-Saneeraus Oy:ta perustaessaan Säkkinen oli päättänyt, että yrityksestä tulee iso. Alkuun yritys teki ikkunankorjauksia, kattoremontteja ja julkisivuremontteja, mutta pian nuori yrittäjä havaitsi, että on parempi keskittyä yhteen tuotteeseen ja tehdä se niin hyvin kuin mahdollista.
Vuonna 2016 yritys alkoi pikkuhiljaa karsia palveluitaan ja keskittyä omakotitalojen kattoremontteihin.

Aina ei kuitenkaan mennyt kuin Strömsössä: ensimmäiset kolme vuotta olivat vaikeimmat.
Jatkuvasti piti miettiä riittävätkö rahat palkkoihin ja välillä käytiin neuvotteluja verottajan ja yhteistyökumppaneiden kanssa maksueristä.

Eerik ei kertonut firman todellista tilaa edes vaimolleen. Vastuu painoi nuoren yrittäjän harteita ja yöunet jäivät vähiin. Mutta vaimo, Eeva-Kaisa Säkkinen halusi kantaa kortensa kekoon yrityksessä ja niin asioiden todellinen tila valkeni myös hänelle.
Kun vaimo otti konttorityöt hoitaakseen, Eerik pystyi keskittymään myynnin tukemiseen. Hän löysi rinnalleen huippukonsultin, Teemu Säkkisen (ei sukua) josta tulikin sitten yhtiökumppani.

– Ylipäätään verkostoituminen ja prosessien jatkuva kehittäminen ovat olleet aivan olennaisessa roolissa yrityksen kasvutarinassa. Ja jatkuva pyrkimys oppia ja kehittyä, Eerik toteaa.

– En usko, että olisin yksin voinut onnistua. Olen alusta alkaen pyytänyt ja ottanut nöyrästi vastaan apua ja neuvoja eri alan asiantuntijoilta.

Alun notkahduksen jälkeen Järki-Saneeraus ei ole tehnyt yhtään tappiollista kuukautta.

 

Prosessit on hiottu kuntoon

 

Järki-Saneeraus Oy on tuplannut liikevaihdon joka vuosi ja tämän tilikauden tulos on yli miljoona euroa.

Ensi vuoden alussa nousee Lopen Silmänkantoon Järki-Saneerauksen toinen toimipiste ja oma peltitehdas, jotka työllistävät parikymmentä henkeä. Järvenpäähän valmistui juuri uusi varasto ja ensi vuonna yritys laajentaa ensin Espooseen ja sitten suuntana on Tampere.

Eerik Säkkinen uskoo innostuksen voimaan ja siihen, että kun on todellinen tarve, kauppa käy. Ja Suomessa kyllä piisaa remontin tarpeessa olevia omakotitalojen kattoja useammallekin yritykselle.

Voisi kuvitella, että ovelta ovelle myynti on Suomessa hankalaa, mutta Säkkisen mukaan vastaanotto on useimmiten positiivinen.

– Asiakkaat ovat tyytyväisiä siihen, että palvelu tuodaan kotiovelle ja hoidetaan loppuun asti fiksusti. Laskua ei tule ennen kuin asiakas on hyväksynyt työn ja kaikki remontin jäljet on siivottu.

Koska Järki-Saneerauksessa koko palvelu tulee saman katon alta, on saatu aikaan prosessi, joka toimii saumattomasti ja joka on asiakkaalle mahdollisimman miellyttävä.

– Meidän ei tarvitse tilata ja odotella mitään ulkopuolelta. Prosessi on sujuva ja urakka hoituu ripeässä tahdissa. Remontti on kolmessa päivässä valmis.

Mahdottoman hyvä ilmapiiri ja pöhinä

Järki-Saneeraus rekrytoi jatkuvasti, muun muassa myyjiä. Työhön ei tarvita aiempaa työkokemusta alalta.

– Teemu Säkkinen on meidän myynnin kouluttaja, aivan huippu työssään. Teemu leipoo motivoituneista työntekijöistä miljoonamyyjiä, Eerik kertoo.

Koulutuksen tulokset puhuvat puolestaan: myyjät pääsevät nopeasti hyviin tuloihin. Moni on ensimmäisen vuoden aikana myynyt miljoonan edestä, mikä on aktiivisen myynnin saralla kiitettävä tulos.

Rekrytointi toimii pitkälti intuitiolla: työnhakijalla ei tarvitse olla myyntikokemusta, mutta positiivinen energia on välttämätöntä. Se tarttuu ja toimii.

Intuitiivisen rekrytointiprosessin ansiosta Järki-Saneerauksessa on aivan mahdottoman hyvä ilmapiiri ja pöhinä päällä. Yrityksessä on töissä ihannetiimi: sitoutunut ja vastuun kantava porukka, jolla on selkeä yhteinen tavoite.

”Olen onnekas, kun olen saanut avukseni huipputiimin. Jokaisen työpanos on todella tärkeä, että pystytään auttamaan asiakasta koko prosessin ajan. ”

Ensi vuoden tavoite on, että Järkitiimi kasvaa 20 työntekijällä.

Järki-tiimin kokeneet asentajat

Ensi vuonna Järkitiimi kasvaa 20 työntekijällä.

Lue lisää

Töitä tarjolla hyvälle tyypille!


Meillä on firma mukavassa kasvussa ja mainio pöhinä päällä! Haemmekin nyt lisää vahvistusta Järki-myyntitiimiimme.

Et tarvitse loppututkintoja etkä aempaa kokemusta myyntityöstä – asenne ja energia ratkaisevat! Meiltä saat parhaan mahdollisen koulutuksen ja neljän kuukauden takuupalkan.

Jos olet posiitivinen, energinen, motivoitunut ja ahkera, sinulla on kaikki mahdollisuudet päästä huikeisiin tuloksiin. Bonuksena pääset mukaan huippuporukkaan, jossa huumori  hersyy ja kaverit tsemppaavat toisiaan.

Meillä työntekijöistä pidetään huolta: työssä tukemisen ja sparraamisen lisäksi tarjoamme aamupalan joka arkiaamu ja järjestämme työntekijöille myös virkistystä.

Toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien risteyksessä Nurmijärvellä Ilvesvuoren yritysalueella.
Laajennamme toimintaamme jatkuvasti, tällä hetkellä toimimme Etelä-Suomen alueella.

Tule mukaan, tässä porukassa et voi kuin voittaa!

Ota yhteyttä joko soittamalla suoraan Teemu Säkkiselle numeroon: 040 188 1525

tai sähköpostitse: toimisto@jarkisaneeraus.fi

Lue lisää

Voita omakotitalon kattoremontti!

Haluamme tehdä hyvää ja antaa joululahjaksi katon päälle!

Kerro meille kuka tarvitsee uuden katon ja miksi juuri hänen tulisi voittaa ilmainen kattoremontti!
Voittajalle ei aiheudu mitään kuluja. Järkisaneeraus maksaa lahjaverot eli voit osallistua huoleti!

Kerro meille kenen pitäisi voittaa uusi katto ja miksi. Se voit olla sinä, sukulaisesi tai…

Lue lisää

Ajankohtaista viikolla 43

Syksy on tullut ja talvi lähenee. Nyt on hyvä aika kartoittaa katon kunto ja tehdä kattoremontti, jos tarvetta on.

Järki-Saneeraus palvelee yksityisasiakkaiden lisäksi myös rakennuttajia, taloyhtiöitä ja kuntia.

Parhaillaan saneeraamme Östersundomin K-Marketin vesikattoa Helsingin Itäsalmessa.

Lue lisää

Työtä tarjolla: haemme myyntiedustajia!

Yrityksemme voimakkaan kasvun myötä tarvitsemme lisää energisiä tekijöitä vahvistamaan joukkoamme.

Innostuneisuus ja positiivisuus ovat asioita, joita arvostamme.

Et tarvitse aiempaa kokemusta myyntityöstä, sillä asenne ja persoonallisuus ennen kaikkea ratkaisevat!

Meiltä saat parhaan myynnin koulutuksen ja toimivat työvälineet.

Onko sinusta ottamaan haastetta vastaan? Soita meille tai tule käymään tiloissamme niin jutellaan lisää!

Lue lisää

Uudistimme ilmettämme

Uudistimme verkkosivumme. Järki-Saneeraus Oy:n toimitusjohtajan Eerik Säkkisen mukaan sivuston uudistus lähti liikkeelle tarpeesta kertoa laajemmin Järki-Saneerauksen palvelusta ja antaa oikea kuva palvelun laadusta.
– Halusimme, että sivusto kertoo enemmän meistä ja tekemisemme laadusta. Ennen kaikkea halusimme että sivusto on meidän ja palvelumme näköinen.

Säkkisen mukaan, koko projekti Mainostoimisto Zerotenin kanssa sujui mutkattomasti ja lopputulokseen päästiin yllättävän pienellä vaivalla.
– Ensimmäisistä tapaamisesta lähtien projekti sujui helposti ja Zerotenin porukka ymmärsi nopeasti mitä haluamme.

Uudistuksen myötä verkkosivut kokivat täydellisen remontin. Tavoitteena oli nykyaikainen ja ennenkaikkea kaikilla laitteilla toimiva sivusto, joka on visuaalisesti korkeatasoinen, helppokäyttöinen ja rakenteeltaan looginen. Olennaisinta kuitenkin oli, että tieto on helposti löydettävissä ja että sivustoa on helppo päivittää.

Mainostoimisto Zeroten vastasi sivuston suunnittelusta, visuaalisesta suunnittelusta, valokuvauksista ja teknisestä toteutuksesta.

Lue lisää