Järki-Saneeraus sai Niki Juuselasta tyytyväisen asiakkaan


Koko kansan urheilutoimittaja Niki Juusela asuu Hyvinkäällä vaimonsa ja kahden villakoiransa, Diegon ja Pablon kanssa. Perheen koti on rakennettu kahdessa osassa. Ensin on valmistunut rintamamiestalo 40-luvulla, ja sitä on laajennettu edelleen 90-luvulla. Järki-Saneerauksen syksyllä 2018 tehdyn kattoremontin myötä kodin tulevaisuus on turvattu.

Välitöntä tarvetta kattoremontille ei ollut, mutta Juusela on kuuden vuoden omakotitaloasumisen perusteella huomannut, että asioihin on helpompaa puuttua etu- kuin jälkikäteen.

– Etenkin katto on asia, josta en halunnut tinkiä. Teimme hieman tutkimusta, josta selvisi, että siellä oli pientä oireilua, joka tulisi eskaloitumaan muutaman vuoden sisällä, Juusela kertoo.

 

Odottamattomat työt samaan hintaan

Järki-Saneeraus valikoitui kattoremontin toteuttajaksi yrityksen kotimaisuusasteen, ammattitaitoisen myyjän ja selkeän tarjouksen perusteella. Bonuksena projektille sovittiin kiinteä hinta, joka tulisi sisältämään myös yllätykselliset työt.

– Jos olisi pitänyt esimerkiksi purkaa lahoja osia, olisi se sisältynyt siihen tarjoukseen. Tämä viehätti tosi paljon, Juusela toteaa.

Kun projektista oli lyöty kättä päälle, osapuolet sopivat aloituspäivän, jolloin pystytettiin telineet. Seuraavana päivänä alkoi itse kattoremontti, ja koko projekti oli valmis neljässä päivässä.

Avoimuus, rehellisyys ja työn laatu

Jälkikäteen mietittynä parasta yhteistyössä oli Järki-Saneerauksen avoimuus ja rehellisyys. Tarjousprosessissa kerrottiin suoraan, että tarve remontille ei ollut akuutti, mutta että se olisi joka tapauksessa edessä korkeintaan viiden vuoden sisällä. 

– Fakta on, että ilman hyvää ja toimivaa kattoa ihminen ei voi hyvin omakotitalossa. Suomen talvessa ja ilmastossa mennään kuitenkin välillä aika karuihinkin vaiheisiin. Kunnon katto pään päälle, niin silloin on kodillakin hyvä olla, Juusela pohtii.

– Se tarjous joka laadittiin, piti. Avoimuus, rehellisyys ja työn laatu vakuuttivat. Katto on tehty pieteetillä ja hyvin, ja kun vertaa entiseen niin työn jälki on ihan loistava. Voin vilpittömästi suositella yhteistyötä Järki-Saneerauksen kanssa, hän sanoo lopuksi.