Järki-Saneeraus teki Mänttäreille uuden katon taatulla ammattitaidolla


Eläkeläispariskunta Erkki ja Ritva Mänttäri asuvat Uudenmaan Tuusulassa 1940-luvulla rakennetussa omakotitalossa. Talo on iso, käsittäen yhteensä 426 neliötä, ja osa sen huopakatosta oli jo 30 vuotta vanhaa sekä remontin tarpeessa. Kattoremontteihin erikoistunut Järki-Saneeraus teki Mänttäreiden kodille uuden katon, jonka asennus oli alusta loppuun erittäin onnistunut kokonaisuus.

Pariskunta tutustui Järki-Saneeraukseen ensimmäisen kerran yrityksen myyjien tultua kotikäynnille. Kattoremontti oli ollut jo suunnitelmissa: Erkki on rakentanut ja remontoinut taloa aina itse, ja oli miettinyt uusivansa katon yhdessä lastenlastensa kanssa. Järki-Saneerauksen myyjät tekivät kuitenkin pariskuntaan sellaisen vaikutuksen, että työ päätettiin antaa heille.

– He kävivät kuvaamassa kattoa ja näyttivät, miten vaarallisia paikkoja erityisesti savupiippujen kupeessa ja katon liittymäkohdissa oli. Myyjät toimivat niin vakuuttavalla tavalla, että teimme sopimuksen heti seuraavana päivänä, Erkki kertoo.

Huippuluokan ammattimiehiä

Itse remontti onnistui erinomaisen hyvin. Alkuarviossa kesto oli kaksi viikkoa, mutta lopulta työt olivat valmiina viikossa, koska työn tekijät tekivät tehokkaasti pitkää päivää.

– Työnteossa ei ollut minkäänlaista huomauttamista. Äärimmäisen ahkeria, tunnollisia ja tehokkaita työntekijöitä. Huippuluokan ammattimiehiä, ja on hienoa, että tällainen nuori yritys kasvaa ja menestyy. Siinäkin mielessä oli mukavaa antaa töitä heille, Ritva toteaa.

 

Uuden katon myötä yksi huoli vähemmän

Pariskunnalle Järki-Saneerauksesta jäänyt kuva on yksiselitteisen myönteinen. Erkki on työurallaan rakennuttanut erilaisia rakennuksia miljoonien eurojen edestä ja nähnyt monenlaisia toimintatapoja, joten hän tietää, milloin asiat tehdään hyvin.

– Järki-Saneerauksen toiminnassa eniten miellytti se luotettavuus, joka oli mukana alusta asti. Yrityksen arvot, toimintaperiaatteet ja käytänteet ansaitsevat täyden tunnustuksen, hän toteaa.

– Uuden katon myötä on yksi huoli vähemmän. Tarvitsimme tämän remontin, ja nyt meillä on hyvä katto loppuelämäksi. Voimme suositella Järki-Saneerausta myös muille, koska heidän kanssaan projekti sujui parhaalla mahdollisella tavalla, pariskunta sanoo lopuksi.