Järki-Saneeraus toteutti Uolevi ja Eila Sandellin omakotitalon kattoremontin


Uolevi ja Eila Sandell asuvat Lohjalla Uolevin kotikylässä. Heidän kotitalonsa on rakennettu vuonna 1976, ja rakennuksen kattohuopaa on sen jälkeen uusittu useamman kerran. Viimeisimmän kattoremontin Sandellin taloon teki Järki-Saneeraus Oy.

”Kaikki meni ihan nappiin”

Uolevi Sandellin mukaan erityinen tarve kattoremontille tuli siksi, että pariskunnalla on aikomus muuttaa talosta lähitulevaisuudessa pois. Ongelmia ei haluttu siirtää rakennuksen seuraaville omistajille.

– Tiesimme, että katolle täytyy tehdä jotain. Sitä murhetta ei voi ottaa vastaan, että viiden vuoden päästä talo on myyty, ja katolla on hometta ja vettä. Päädyimme siihen, että Järki-Saneeraus tekee meille tämän remontin, Uolevi kertoo.

 

”Pojat ovat oikealla asialla”

– Myyjät vaikuttivat niin vilpittömiltä, että ei tullut yhtään sellainen olo, että meille myydään kattoa väkisin. He näyttivät kuvia, ja sain itsekin päätellä, mikä siellä ylhäällä on ongelmana, Uolevi sanoo.

Myyjät eivät ole ainoita Järki-Saneerauksen työntekijöitä, joita Uolevi kiittää. Asentajat saavat myös kiitosta erityisesti asenteestaan, jolla he suhtautuivat työhönsä. Urakka eteni nopeasti ja tehokkaasti, ja työntekijät olivat tunnollisia ja ammattitaitoisia.

– He tulivat aamulla, ja illalla puoli seitsemän aikaan katto oli tehty. Pojat eivät tulleet kahvillekaan kesken tärkeän työvaiheen. Varmistui, että pojat ovat oikealla asialla, Uolevi kehuu.

Asiakastyytyväisyyttä ja työssä viihtymistä

Järki-Saneerauksen pyrkimyksenä on olla yritys, jonka toiminnan ytimessä ovat tyytyväinen asiakas ja työssään viihtyvä henkilökunta. Uolevin asiakaskokemus on todiste siitä, että yritys on onnistunut tavoitteessaan.

– Kaikki perusasiat olivat kunnossa, minkä lisäksi kavereista heijastui työn ilo. Minun kohdallani kaikki meni ihan nappiin. Voin suositella Järki-Saneerausta ihan täydellä sydämellä, Uolevi vakuuttaa.