Järki-Saneeraus toteutti omakotitalon kattoremontin sujuvasti Nurmijärven Perttulassa


Matti Putkonen ja hänen vaimonsa Tiina Ullvén-Putkonen asuvat Perttulassa Nurmijärvellä. Järki-Saneeraus toteutti pariskunnan kotiin kattoremontin. Päällimmäisenä remontista jäi pariskunnalle mieleen sen sujuvuus.

Matin ja Tiinan koti on 1980-luvun puolivälissä valmistunut omakotitalo, jonne he muuttivat noin kymmenen vuotta sitten. Vuosien varrella ovat he tehneet remonttia asunnon sisällä. Vuonna 2017 laitettiin kuntoon katto.

Matti Putkonen: ”Kaikki toimi loistavasti”

– Tarkoituksenamme ei ollut tehdä kattoremonttia ihan vielä, vaan tässä muutaman vuoden sisään. Sitten pari nuorta miestä Järki-Saneeraukselta tulivat käymään ja esittelivät toimintaansa, Matti muistelee.

– Minua viehätti moni asia, kuten esimerkiksi se, että Järki-Saneeraus käyttää suomalaisia duunareita. Myös heidän joustavuutensa vakuutti. He halusivat löytää sekä asiakkaan että itsensä kannalta optimaalisen tilanteen, hän jatkaa.

 

”Heillä on ammattitaitoista porukkaa”

Järki-Saneeraus purki vanhan katon pois, laittoi alustat uuteen kattoon sekä teki katteen. Työn jälki on Matin mukaan hyvää.

– Heillä on ammattitaitoista porukkaa, sen voi ihan yksiselitteisesti sanoa. Myyjät eivät myyneet mitään muuta kuin niitä tuotteita, joita katolle sitten ihan oikeasti tuli.

– Kaikki siivous- ja muut työt, joita urakkaan kuului, hoidettiin ja tavarat vietiin pois, Matti kertoo.

Sujuva kokonaisuus alusta loppuun

Erityistä kiitosta Järki-Saneeraus saa siitä, kuinka he ottivat asiakkaansa huomioon. Yksi Matin ja Tiinan koirista pelkää kovia, normaalista poikkeavia ääniä. Työt suunniteltiin yhdessä siten, että koiralle aiheutuisi remonttiin kuuluvista äänistä mahdollisimman vähän stressiä.

– Oli hienoa, että tämä huomioitiin, eivätkä he olleet yhtään pahoillaan, Matti toteaa.

– Päällimmäisenä remontista jäi mieleen sujuvuus. Kaikki toimi loistavasti.