Voitto tuli! – Järki-Saneerauksen Eerik Säkkinen on Vuoden 2021 nuori yrittäjä


Järki-Saneerauksen toimitusjohtaja Eerik Säkkinen, 30, on Vuoden 2021 nuori yrittäjä. Säkkinen palkittiin Suomen Yrittäjien liittokokouksessa Jyväskylässä 25. syyskuuta. Toiseksi ja kolmanneksi kilpailussa ylsivät Vertia Oy:n Topi Jokinen ja Heikki Jussila sekä Smooth it Oy:n Irina Nurmi.

Lopen Kormussa toimiva, omakotitalojen kattoremontteihin erikoistunut Järki-Saneeraus Oy on tällä hetkellä vahvalla kasvu-uralla. Kun Eerik Säkkiseltä kysytään, mikä on nopeasti kasvaneen yrityksen menestystekijä, vastaukseksi riittää yksi sana.

– Henkilöstö. Työntekijöihin luotetaan ja se näkyy kaikkialla yhtiössä. Saan kaikilta osa-alueilta hyviä kehitysideoita, toimitusjohtaja summaa.

Tällä hetkellä yrityksessä on töissä reilut 80 henkilöä. Tuottavuus on pyritty pitämään hyvänä ja tasaisena jo ensimmäisiltä katoilta lähtien.

Kilpailun voitto on yrittäjälle sekä koko organisaatiolle iso kunnianosoitus.

– Onhan se hienoa, että tekemämme työ ja yrityksen jatkuva kasvu on noteerattu, Säkkinen iloitsee.

Yrityksen tulevaisuus jatkuu kasvusuhdanteisena. Säkkinen paljastaakin, että lähitulevaisuudessa muun muassa yrityksen toimitilat ja samalla myös koko toiminta laajenee. Ajatuksena on myös lanseerata markkinoille uusia tuotteita.

Vuoden nuori yrittäjä -kilpailu on Suomen arvostetuin nuorille suunnattu yrittäjäkilpailu. Kilpailussa painotetaan yritystoiminnan ansioita, innovatiivisuutta ja yrittäjämäistä asennetta.