Uutisarkisto

Kattovuodon ennalta ehkäisy kannattaa

Arviolta vain yksi sadasta vuotavasta katosta näkyy kosteutena talon sisällä, sillä välissä on yleensä 40 cm eristettä ja höyrynsulkumuovi. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki loput vuodot pysyvät asukkailta näkymättömissä. Seuraukset voivat olla tuhoisat, mikäli ongelmaa ei huomata ajoissa.

Kattoremontti talvella. Riski vai mahdollisuus?

Kattoremontti talvella voi herättää kysymyksiä ja epäröintiä, mutta samalla se avaa oven mahdollisuuksiin, joita kesäkausi ei tarjoa. Tässä artikkelissa tarkastelemme, onko talvelle suunniteltu kattoremontti todellinen riski vai pikemminkin mahdollisuus kestävään ja pitkäaikaiseen kattoon.

Kattoremontti Turun alueella: Järki-Saneeraus Oy sai uudet toimitilat

Olemme ylpeitä voidessamme kertoa, että vuosittain toteutamme yli tuhat kattoremonttia, ja vastataksemme kasvavaan kysyntään olemme laajentaneet toimintaamme myös Varsinais-Suomen alueelle. Uudet toimitilamme ovat olleet jo jonkin aikaa käytössämme osoitteessa Vakiotie 13, Lieto.

Voitto tuli! – Järki-Saneerauksen Eerik Säkkinen on Vuoden 2021 nuori yrittäjä

Järki-Saneerauksen toimitusjohtaja Eerik Säkkinen, 30, on Vuoden 2021 nuori yrittäjä. Säkkinen palkittiin Suomen Yrittäjien liittokokouksessa Jyväskylässä 25. syyskuuta. Toiseksi ja kolmanneksi kilpailussa ylsivät Vertia Oy:n Topi Jokinen ja Heikki Jussila sekä Smooth it Oy:n Irina Nurmi.

Finnvacum Oy:n toimitilat saivat päälleen Järki-Saneerauksen Loimukaton

Kun Finnvacum Oy:n toimitilan huopakatot sanoivat itsensä irti kevään myrskykeleillä ja päästivät vedet sisään, talousjohtaja Stefan Kämpe soitti suoraan Järki-Saneerauksen toimitusjohtajalle, Eerik Säkkiselle.

Järki-Saneeraus Oy:n koronatiedote

Koronaviruksen leviäminen on aiheuttanut huolta meissä kaikissa, ja teemme kaiken mahdollisen sen eteen, että asiakkaiden ja työtekijöiden terveys ei vaarannu. Reagoimme THL:n ohjeistuksiin ja Suomen hallituksen virallisiin suosituksiin välittömästi niiden tultua julki.

Järki-Saneeraus lahjoitti katon kovia kokeneelle perheelle Riihimäelle

Kotisairaanhoitaja Veera Nurmo-Jousmäki oli asiakaskäynnillä opiskelijan kanssa, kun puhelin alkoi soida. Tuntematon numero soitti niin pitkään, että Veeraa alkoi huolestuttaa: ettei vaan koulussa ole sattunut mitään?

Näin tarkistat ja huollat peltikattosi

Syksy on tullut ja sen myötä kovat sateet ja yöpakkaset. Nyt on hyvä aika tarkistaa katon kunto ja sadevesijärjestelmät.

Risto Senttilän katto on valjastettu lämmitystöihin

Helleaalto on juuri väistynyt, ja pressut liehuvat Risto Senttilän Hyvinkäällä sijaitsevan omakotitalon katolla. Olemme tulleet tarkastamaan Järki-Saneerauksen tekemän kattoremontin jälkeä ja kuulemaan asiakkaan ajatuksia siitä.

Järjestämme muuton kunniaksi markkinahenkiset karkelot

Muutimme touko-kesäkuun vaihteessa Nurmijärveltä Lopen Silmänkantoon, jonne oli rakennettu kasvavalle yrityksellemme uudet, isommat tilat ja oma peltitehdas. Nyt kun viimeisestkin muuttolaatikot on pikkuhiljaa purettu, on aika juhlia!

Järki-Saneerauksella on nyt uudet tilat ja peltitehdas Lopen Silmänkannossa

Järki-tiimimme on kasvanut hurjaa vauhtia: kun vielä reilut viisi vuotta sitten yrityksessä oli vain pari työntekijää, nyt meitä on jo 60! Meillä aloittaa uusi työntekijä lähes joka viikko.

60-luvulla rakennettu lato saa pian uuden elämän

Tällä viikolla on muutamakin loppilainen saattanut hieraista silmiään Karjalaseuran vanhan ladon kohdalla. Siellä on nimittäin ollut täysi tohina päällä, kun Järki-Saneerauksen asennusporukat ovat pykänneet uutta kattoa kauan sitten parasta ennen -päiväyksen ohittaneen tilalle.

Järki-Saneeraus muuttaa kesällä Nurmijärveltä Lopen Silmänkantoon

Muutamme ensi kesänä Lopen Silmänkannon yritysalueelle, josta ostimme tontin vuosi maaliskuussa 2018.

Järki-Saneeraus lahjoitti kattoremontin sitä eniten tarvitsevalle: ”Tästä tehdään traditio”

Kun Järki-Saneeraus ilmoitti Facebookissa etsivänsä kohdetta, jolle lahjoittaa kattoremontti joululahjaksi, suurin osa ilahtui, mutta joukossa oli myös skeptikoita.

Nuoren yrittäjän kattoremonttifirma kasvaa huikeaa vauhtia

Järki-Saneeraus Oy:n perustaja Eerik Säkkinen, 27 ei lähtenyt matkimaan kilpailijoiden strategiaa, vaan teki ihan omansa.