Finnvacum Oy:n toimitilat saivat päälleen Järki-Saneerauksen Loimukaton


Kun Finnvacum Oy:n toimitilan huopakatot sanoivat itsensä irti kevään myrskykeleillä ja päästivät vedet sisään, talousjohtaja Stefan Kämpe soitti suoraan Järki-Saneerauksen toimitusjohtajalle, Eerik Säkkiselle.

“Meillä oli hyvä kokemus Järki-Saneerauksesta muutama vuosi sitten, joten ei tarvinnut kahdesti miettiä keneltä tilataan uusi katto”, Kämpe toteaa.

Asiantuntemus ja ammattitaito vakuuttivat

Finnvacumin toimitilat sijaitsevat kolmessa rakennuksessa Helsingin Kraputiellä. Yritys on toiminut tiloissa 90-luvun puolivälistä, ja pari vuotta sitten yksi rakennuksista oli kattoremontin tarpeessa.
Kämpe alkoi etsiä tekijää, ja tuttu mies rakennusalalta kertoi, että Järki-Saneerauksella on hyvä maine. Niinpä Kämpe soitti Järki-Saneeraukseen, Eerik ajoi paikan päälle, ja siitä lähti projekti käyntiin.

“Kaikki hoitui todella hyvin. Jälkikäteen olen saanut kuulla muiltakin, että ovat hoitaneet hommansa hyvin. Mitään negatiivista ei ole kantautunut korviin”, Kämpe kertoo.

Tällä kertaa tilannetta kartoittamaan saapui Eerikin sijasta Mikko Kautto, joka on Järki-Saneerauksen taloyhtiöistä vastaava projektimyyjä.
Yhdessä miehet kävivät läpi vuotavan huopakaton ongelmakohdat, ja Mikko esitteli suunnitelman työn toteuttamiseksi järkevästi ja kustannustehokkaasti.

“Mikon asiantuntemus ja ammattitaito vakuuttivat”, Kämpe kehuu.

Vanha huopa päätettiin jättää aluskatteeksi, sen päälle laitettaisiin hengittävä alusta ja uusi tiilikuviopelti, jolloin katto pääsee tuulettumaan mukavasti. Kattoturvatuotteet päivitettäisiin nykyajan määritysten mukaiseksi.

“Kun peltiä iskettiin kattoon, miehiä oli töissä kymmenkunta”

Remontin aikana keliolosuhteet olivat todella haastavat kovan tuulen ja sateen vuoksi.
Järki-Saneerauksen etuna tällaisessa tilanteessa on omavaraisuus: kaikki tulee yhden katon alta. Tämä oli myös yksi peruste sille, miksi Kämpe valitsi Järki-Saneerauksen tekijäksi: myös Finnvacum toimii omavaraisesti ja Kämpe tietää, mikä merkitys sillä on prosessin sujuvuudelle.

“Arvostan todella Järki-Saneerauksen nopeaa toimintaa. Silloin kun oltiin kriittisessä vaiheessa, paikalla oli riittävät henkilöresurssit. Kun alettiin iskeä peltiä kattoon, miehiä oli töissä kymmenkunta.

Kun kodin kattoremontti valmistuu 3-5 päivässä, Finnvacumin vanhan huopakaton uusiminen vei yhteensä kolme viikkoa. Suurin osa ajasta meni huonoon kuntoon menneiden jiiripohjien tekoon. Peltien laitto vei viikon päivät.

“Kaiken kaikkiaan projekti eteni erittäin hyvin alusta loppuun. Työn jälkeen piha tuli nopeasti siistiksi; kaikki jätteet vietiin pois ja rakennus sai paljon paremman ilmeen, eikä sisällä enää sada”, Kämpe toteaa.

INFO: Finnvacum Oy

  • Perustettu 1965
  • Elintarviketeollisuuden toimittaja, laitteita ja pakkausmateriaaleja ja niihin liittyvää huoltotoimintaa
  • Työntekijöitä Suomessa 50, Ruotsissa 10
  • Toiminta on omavaraista, palvelu tulee saman katon alta

Katso ennen ja jälkeen kuvat!

Ennen remonttia

Remontin jälkeen

Kiinnostuitko kattoremontista? Järki-Saneeraukselta ammattitaidolla kattoremontti Uusimaa, Helsinki, Espoo ja Vantaa -alueilla, sekä muualla Etelä-Suomessa ja Kanta-Hämeessä.