Järki-Saneeraus toteuttaa kattoremontit Etelä-Suomen ja Kanta-Hämeen alueella

Järki-Saneeraus Oy on laadukkaisiin kattoremontteihin erikoistunut yritys. Hoidamme omakotitalojen kattoremontit kuntoon Etelä-Suomen ja Kanta-Hämeen alueilla. Teemme kattoremontteja myös Päijät-Hämeessä mm. Lahden ja lähikuntien alueella.

Toteutamme kattoremontit Uusimaa, Helsinki, Espoo, Vantaa alueilla sekä Etelä-Suomessa ja Kanta-Hämeessä mm. Nurmijärvi, Riihimäki, Hyvinkää, Hämeenlinna ja Janakkala -alueilla.

Me tiedämme kuinka kattoremontti tehdään oikein ja parhaista materiaaleista.

Toimimme ilman alihankkijoita ja yrityksemme suomalainen asennusryhmä hoitaa työn alusta loppuun ammattitaitoisesti ja laadukkaasti – koko palvelu yhden katon alta!

Kattoremontti parantaa asumisviihtyisyyttä

 • Laadukas katto kestää aikaa ja antaa tarvittavan suojan kaikilta sääolosuhteilta.
 • Saat todella tehokkaan yläpohjan tuuletuksen, yläkerta viilenee.
 • Hengittävä aluskate siirtää kondenssikosteuden ja lämpöhukan pois rakenteista sekä eristeistä.
 • Rakenteet vahvistetaan ja oikaistaan suoraksi ja ryhdikkääksi.
 • Äänieristys paranee.
 • Uusi pelti pitää veden oikealla puolella ja saat katolle pitkän takuun.
 • Kattoturvatuotteet parantavat asumisturvallisuutta.
 • Uudet saumattomat sadevesikourut kuljettavat veden haluamaasi paikkaan.
 • Kattoremontilla parannat asumisviihtyisyyttäsi, lisäät turvallisuutta sekä nostat kiinteistösi arvoa.

Kattoremontti – miksi kannattaa teettää?

Katon uusimiseen voi olla useitakin syitä. Usein ensimmäinen ajatus katon uusimisesta syntyy katon ulkonäöllisistä syistä. Kuntokartoituksessa löytyy kuitenkin varsin usein kiirellisempiäkin syitä kattoremontille. Katosta saattaa löytyä vuotoja, eristys voi olla riittämätön ja katto kerää kosteutta sisärakenteisiin tai katon turvalaitteet voivat olla riittämättömät.

Valitsemalla Järki-Saneerauksen kokonaispalvelun voit luottaa, että kattosi asennetaan asianmukaisesti ja mahdolliset puutteet korjataan samassa yhteydessä. Kattoasiantuntijamme hoitavat kattoremontin suunnittelusta asennukseen. Saat laatukaton, joka sopii sinun ja kotisi tarpeisiin sekä mielenrauhan vuosikymmeniksi.

Käytämme vain parhaita materiaaleja

Järkevän saneeraamisen perustana on aina laadukkaat ja pitkäikäiset raaka-aineet ja materiaalit. Paraskaan materiaali ei pääse oikeuksiinsa mikäli asennustyötä ei tehdä huolellisesti ja määräyksien mukaisesti. Järki-Saneeraus tekee kattopellit aina kohdekohtaisesti ja mittojen mukaan.

Laadukas katto kestää aikaa ja antaa tarvittavan suojan kaikilta sääolosuhteilta. Kestävät ja laadukkaat tuotteet ja ammattitaitoinen asennuspalvelu ovat asioita joista emme suostu tinkimään.

Käytämme kattoremonteissa Euroopan johtavan valmistajan SSAB:n Pural mattamaalipinnoitettua GreenCoat-laatuterästä.  GreenCoat-teräs on Pohjoismaissa valmistettu, erittäin kestävä ja 100 % kierrätettävissä oleva materiaali. GreenCoat Pural BT on valmistettu maailman puhtaimmasta teräksestä.

Pellit profiloidaan omassa tehtaassa Lopella. Tämä mahdollistaa peltien nopean toimituksen sekä profiloinnin täysin yksilöllisesti käyttökohteen ja tarpeen mukaan.

Kattoremontti laadulla Helsinki, Espoo, Vantaa ja koko Uusimaa. Oman tehtaan kattoprofiilit.

Järki-Saneeraus toteuttaa kattoremontit laadukkaina profiilipeltikattoina tai lukkosaumakattoina. Peltikaton profiili ja katetyyli valitaan asiakkaan toiveiden ja saneerauskohteen ominaisuuksien perusteella. Katetyylejä on muun muassa lukkosaumapelti, tiilikuviopelti ja suoraprofiilipelti.

Katto kerralla kuntoon

Teemme kattoremontin asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Hoidamme kattoremontin aina suunnittelusta loppusiivoukseen. Järki-Saneerauksen kanssa vältät ikävät yllätykset – laitamme kattosi kerralla kuntoon.

RYHTI-lukkosauma

RYHTI-lukkosauma jäljittelee muotoilultaan perinteistä konesaumakattoa. Se sopii niin rintamamiestaloihin kuin moderneihin kivitaloihin, tuoden selkeää muotokieltä rakennusten ilmeeseen. Teräskate soveltuu myös loiville kattokaltevuuksille sekä haastaviinkiin kohteisiin.

LOIMU-tiilikuvio

Asentajien ylistämä LOIMU-teräskate on muotokatteiden huippua. Sen korkea profiili antaa katon ilmeeseen arvokkuutta ja elävyyttä. Loimu pääseekin oikeuksiinsa etenkin suurilla pinnoilla. Näyttävyyttä voidaan lisätä myös kasvattamalla tiilenmittaa aina 450 mm asti!

SARKA-suoraprofiili

SARKA on muotoilultaan suoralinjaisen tyylikäs ja se soveltuu useaan eri käyttötarkoitukseen, asuinrakennuksista maatalouden ja teollisuuden käyttöön niin katto- kuin seinäprofiilinakin.

Parhailla tuotteilla ja ammattitaidolla syntyy onnistunut kattoremontti

Jokainen katto on erilainen ja Suomen vuodenaikojen kuormitus tuottaa paljon huomioitavia asioita liittyen rakenteisiin, turvallisuuteen ja arkkitehtuuriin. Panostamme erityisesti laadukkaisiin materiaaleihin sekä hyvään suunnitteluun.

Onnistuneen kattoremontin perusta on kattava tarvekartoitus ja laadukas suunnittelu. Suomalaisilla asentajillamme on pitkä kokemus haastavistakin saneeraustöistä. Toteutamme kattosaneeraukset aina samalla parhaaksi todetulla periaatteella.

Kuten tunnuslauseemme sanoo – Laatu käy järkeen.

Miksi Järki-Saneeraus? Näistä syistä kannattaa tilata kattoremontti meiltä:

 • Markkinoiden parhaat kattomateriaalit, kattoturvatuotteet ja raaka-aineet.
 • Kokeneet suomalaiset asentajaryhmät.
 • Aina kiinteä urakkahinta, huolellinen kartoitus ennen sen laskemista.
 • Toteutamme katot aina samalla parhaaksi todetulla periaatteella.
 • Ei alihankkijoita, koko palvelu saman katon alta Lopelta.
 • Laskutamme vasta kun työ on tehty ja hyväksytty.

Lasku vasta kun työ on hyväksytty

Jokaista kattoremonttia suunnittelevaa kiinnostaa varmasti mikä on kattoremontin hinta. Jokainen remonttikohde on yksilöllinen ja siksi hinnan jatrajouksen tekeminen vaatii huolellisen tarvekartoituksen paikan päällä kohteessa.

Kaikki järkevä remontoiminen perustuu asiantuntevaan tarvekartoitukseen ja ennakkosuunnitelmaan. Suunnittelemme asiakkaan kanssa yhdessä mitä, milloin ja kuinka tehdään. Kun tarvekartoitus ja saneeraussuunnitelma ovat valmiina, teemme niiden pohjalta tarkan urakkatarjouksen.

Tämän jälkeen valmistelemme urakassa käytettävät tuotteet ja tarvikkeet. Rakennusmateriaalit toimitetaan työmaalle ennakkoon sovittuna päivänä ja saneeraustyöt aloitetaan aikataulun mukaisesti. Laskun lähettämisen aika on vasta, kun työ on hyväksytty. Tyytyväinen asiakas on paras palkkiomme työstämme.

Meiltä saat saneerauksen myös joustavalla rahoituksella

Järki-Saneerauksen remontit on mahdollista tilata myös joustavilla kuukausierillä OP-Pohjolan tai Santanderin rahoituksella. Näin voit maksaa remontin joustavasti sinulle parhaiten sopivalla aikataululla.

Kannamme vastuun remontista kokonaisvaltaisesti

Järki-Saneeraus huolehtii ja kantaa vastuun remonteistaan kokonaisvaltaisesti. Pidämme huolen että urakka toteutetaan sovitun mukaisesti parhailla materiaaleilla ja sovitussa aikataulussa. Asiakkaana voit ottaa rennosti ja nauttia työn edistymisestä ja loistavasta lopputuloksesta.