Järki-Saneerauksella on nyt uudet tilat ja peltitehdas Lopen Silmänkannossa


Järki-tiimimme on kasvanut hurjaa vauhtia: kun vielä reilut viisi vuotta sitten yrityksessä oli vain pari työntekijää, nyt meitä on jo 60! Meillä aloittaa uusi työntekijä lähes joka viikko.

Ei siis ihme, että vuokratilat Nurmijärvellä kävivät ahtaiksi. Aloimme rakennuttaa uusia tiloja Lopen Silmänkantoon viime vuoden puolella ja nyt pääsimme viimein muuttamaan. Samalla käynnistimme oman peltitehtaan toiminnan. Jatkossa meiltä saa kaiken kattoremonttiin tarvittavan saman katon alta!

Nurmijärvellä muutto on kohta valmis ja tilat tyhjillään, mutta Järvenpään yksikkömme jää kyllä toimintaan.

Järki-Saneerauksen Facebook-seuraajat saivat keksiä nimet oman peltitehtaan tuotteille. Saammeko esitellä: Ryhti (lukkosauma), Sarka (suoraprofiili) ja Loimu (tiilikuvio)!

Mikäli sinulla on kysyttävää kattoremontin suhteen tai olet muuten vain lähistöllä ohikulkumatkalla, tervetuloa piipahtamaan!
Meidät löytää osoitteesta Kantotie 3, 12520 Kormu (osoite on niin tuore, että Google maps ei sitä löytänyt, mutta koitimme pistää karttapisteen oikeaan kohtaan)

Kiinnostuitko kattoremontista? Järki-Saneeraukselta ammattitaidolla kattoremontti Uusimaa, Helsinki, Espoo ja Vantaa -alueilla, sekä muualla Etelä-Suomessa ja Kanta-Hämeessä.