KATTOREMONTTI FORSSA Suomen järkevimmät kattoremontit Forssa

Järki-Saneeraus Oy toteuttaa kattoremontit asiakaslähtöisesti ja joustavasti Forssassa, Ypäjällä, Urjalassa ja Tammelassa. Toiminta-alueemme kattaa koko Etelä-Suomen ja Kanta-Hämeen. Kuuntelemme asiakkaan ideoita ja toteutamme kattoremontit asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Meidän mielestämme kattoremontin ei suinkaan tarvitse olla raskas ikuisuusprojekti – kutsukaa meidät paikalle, teemme remontin jopa yhdessä päivässä. Työtapamme on tehokas ja huolellinen. Pääsette nauttimaan uudesta katosta ennen kuin huomaattekaan!

Lue lisää, miten kattoremontti projekti etenee TÄSTÄ

ILMAINEN KUNTOKARTOITUS

Kattoremontti alkaa aina vesikaton kuntokartoituksella. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontti on tarpeen, suunnittelemme sen yksilöllisen arvioinnin pohjalta.

Ota yhteys

KATTOREMONTTI FORSSA JA YMÄRISTÖ – SUUNNITTELU JA KUSTANNUSARVIO

Kun tiedämme katon kunnon, rakenteet, mitat ja ominaisuudet, teemme räätälöidyn kattoremonttisuunnitelman. Ammattilaisen tekemä suunnitelma pohjautuu vuosien kokemukseen ja näkemykseen. Otamme kantaa ja neuvomme asiakasta remontin kaikissa osa-alueissa.

Kokonaisvaltainen kustannusarvio sisältää kaiken, kattoremontin työt ja tarvikkeet. Kauttamme saat tarvittaessa vaivattoman ja joustavan rahoituksen. Ohjeistamme myös kotitalousvähennyksen haussa – remontin työosuudesta voi vähentää 40 % verotuksessa joka vuosi.

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

JÄRKI-SANEERAUS OY – KATTOREMONTTI FORSSA LUOTETTAVAA SUOMALAISTA PALVELUA

Olemme vakavarainen ja ketterä toimija, joka toteuttaa kattoremontit asiakkaan toiveita kuunnellen. Me Järjellä arvostamme suomalaisuutta ja panostamme hyvinvoivaan ammattitaitoiseen henkilökuntaan. Teemme jokaisen kattoremontin kuin se olisi ainoamme!

Ota yhteyttä ja kutsu meidät maksuttomalle arviokäynnille >>

Kattoremontti alkaa purkutyöllä

Ennen varsinaista kattoremonttia, kattotyömaalle asennamme tarvittavat telineet ja kattokaiteet määräysten mukaisesti. Puramme vanhan katon, siististi. Purkujätteet kuljetamme pois, tonttinne pysyy siistinä ja avarana koko remontin ajan. Katteen purkamisen jälkeen tarkistamme rakenteiden, eristysten, läpivientien ja aluskatteen kunnon. Jos havaitsemme puutteita tai ongelmia, korjaamme kaiken kuntoon.

Katon rakenteet ja eristys

Asennamme katolle nykyaikaisen pitävän aluskatteen, joka ei kerää vuoto- tai kondensiokosteutta välipohjaan. Asennamme lisäeristyksen, jos se on tarpeen. Huolehdimme välipohjan oikeaoppisesta ilmankierrosta ja tuuletuksesta. Käymme läpi kaikki katon rakenteet ja huolehdimme kaiken moitteettomaan kuntoon.

Uuden katteen asennus

Asennamme katolle jämäkän, näyttävän peltikaton, joko lukkoponttirakenteisena tai poimutettuna ”tiilimäisenä” pintana. Valikoimastamme löytyy myös suoraprofiili. Kaikki peltiprofiilit tulevat Järki-Saneerauksen omalta tehtaalta, mittatarkasti. Kiinnitämme kattopellin lujasti, jotta se kestää tuulia ja myrskyjä yli sukupolven ajan. Katon remontti muuttaa talon ilmeen hetkessä uudeksi.

Remontin jälkeen siivoamme sotkumme ja kierrätämme kaikki remonttijätteet. Pääsette nauttimaan uudesta katosta siistiltä pihalta.

 

 

Lisäosat ja tarvikkeet

Kattoremontti Forssa sisältää muutakin kuin pelkän katon: sadevesijärjestelmät, syöksyt, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat ja läpiviennit. Meiltä saat täydellisen kattoremonttikokonaisuuden Forssan alueelle – asennamme kaikki toimintaa ja turvallisuutta lisäävät lisäosat tilauksenne mukaisesti jämäkästi paikoilleen.

Loppukatselmus ja takuutodistus

Kun kaikki on valmista, puramme telineet ja kaiteet. Varmistamme, että remontti on suoritettu asianmukaisesti ja että olette tyytyväinen lopputulokseen. Jos tarvitsette neuvoja tai opastusta, me autamme.

Saatte meiltä takuutodistuksen asennustyöstä ja materiaaleista. Asennustyölle myönnämme 5 vuoden takuun, tuotteille jopa 50 vuotta.

Tutustu myös julkisivuverhouksiimme

Peltikatto Forssa

Järki-Katto – järkevin valinta. Kattoremontti Forssassa