KATTOREMONTTI RIIHIMÄKI Riihimäki, Loppi, Janakkala - Paikallinen kattoremontti yritys

Onko kattoremontti mietinnässä? Älä odota vesivahinkoja, vaan toimi ajoissa. Järki-Saneeraus Oy – Kattoremontti Riihimäki. Suoritamme kattoremontit laadukkaasti ja asiakaslähtöisesti Kanta-Hämeessä, Etelä-Suomessa ja pääkaupunkiseudulla. Hoidamme kaikki urakat vastuullisesti, talon ja asukkaiden parhaaksi. Järki päässä! Kun haluat osaavaa paikallista, suomalaista remonttipalvelua, ota yhteys ammattilaiseen ja kutsu meidät maksuttomalle katon kuntokartoituskäynnille.

MAKSUTON KATON KUNTOKARTOITUS – KATTOREMONTTI ALKAA HUOLELLISESTA SUUNNITTELUSTA

Suunnittelemme kattoremontit aina huolellisesti, meille ei suunnittelun pohjaksi riitä tieto, että kyseessä on ”omakotitalo jossa kaksi kuistia, katon kunto välttävä”. Kun otat meihin yhteyttä, me tulemme käymään ja tutustumme kohteeseen sekä ulko- että sisäpuolelta. Arvioimme katon ja sen rakenteiden kunnon sekä kattoremontin tarpeellisuuden ja laajuuden. Kartoituskäynnin perusteella räätälöimme kattoremonttiratkaisun, jonka toteutamme rakennuksen tarpeiden ja toiveidenne pohjalta.

 

Yhteydenotto

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

KAIKEN KATTAVA KUSTANNUSARVIO

Arviokäynnin perusteella laskemme kattoremontillenne kustannusarvion, joka sisältää niin kattotyöt kuin tarvikkeetkin. Remontin kustannuksiin vaikuttavat katon materiaali, katon ja rakenteiden kunto, mitat sekä katon muut ominaisuudet. Järki – Kattoremontti Riihimäki tarjoaa kokonaisvaltaisen kattoremontin, avaimet käteen -periaatteella.

Järki-kattoremontti on nopea ja vaivaton

Kattoremontti ei kestä kauaa, kun asialla ovat ammattilaiset. Järki-Saneerauksen omat asentajat ovat kokeneita ammattilaisia, joiden työmetodit ovat hioutuneet tarkoiksi ja tehokkaiksi kuin formulavarikolla. Emme hosu ennätysnopeuksia tavoitellen, mutta normaalisti kattoremontti valmistuu sujuvasti 2-5 työpäivässä. Asukkaille ei muodostu vaivaa katon uudistamisesta. Me hoidamme kaiken purusta uuden katon rakentamiseen ja loppusiivoukseen.

Kattoremontti sisältää:

 • kartoituskäynnin ja suunnittelun
 • purkutyöt
 • Rakenteelliset työt
 • uuden peltikatteen asennuksen
 • lisäosat ja muut työt
 • jälkityöt ja siivouksen
 • takuutodistuksen

Hoidamme remontit siististi

Ymmärrämme, kuinka tärkeää tontin siisteys on talon asukkaille. Siivoamme jälkemme, poikkeuksetta, viemme purkujätteet ja muut remonttiroskat pois tontilta ja kierrätämme jätteet. Kattoremontista ei aiheudu vaivaa tai haittaa asukkaille, Järki-kattoremontti Riihimäki hoitaa kaiken remonttitöistä siivoukseen.

Mikään työ ei ole meille liian suuri tai pieni

Toteutamme jokaisen työn kuin se olisi ainoamme, mikään kattoremontti ei ole meille liian pieni tai suuri. Panostamme täysillä käsillä olevaan projektiin ja tavoitteemme on aina tyytyväinen asiakas. Työjälkemme ja työskentelytapamme ovat luotettavia, kestäviä ja laadukkaita, siksi annammekin työllemme 5 vuoden takuun, tuotteille jopa 50 vuotta.

Pidämme kiinni sopimuksista ja aikatauluista, hoidamme projektit alusta loppuun tinkimättömällä asiantuntevuudella ja ammattiylpeydellä. Arvostamme suomalaisuutta, panostamme hyvinvoiviin suomalaisiin työntekijöihin ja käytämme mahdollisimman paljon kotimaisia materiaaleja. Tyytyväinen asiakas on kaiken toimintamme tavoite. Teemme laadukasta työtä, joka kestää isältä pojalle.

Kattoremontti Riihimäki – Ottakaa yhteys ja kutsukaa meidät katon kuntokartoituskäynnille >>

Myös julkisivuverhoukset kauttamme! Tutustu verhouksiin TÄSTÄ

Kattoremontti Riihimäki – Paikallinen Järki-Saneeraus Oy

 • Riihimäen ABC:lta Lopelle päin noin 3 min.
 • luotettavuus
 • suomalaisuus
 • tyytyväinen asiakas
 • hyvinvoiva henkilöstö
 • Oma peltituotanto