KATTOREMONTTI SALO Kattoremontit Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa

HARKITSETTEKO KATTOREMONTTIA?
 PARAS VALITA JÄRKI-KATTO – KATTOREMONTTI SALO

Kutsukaa Järki-Saneerauksen kattoasiantuntija veloituksettomalle katon kuntokartoituskäynnille. Tulemme paikan päälle tutustumaan remonttikohteeseen, sekä katon ulko- että sisäpuolelta. Arvioimme katon ja sen nykyisten rakenteiden kunnon sekä mahdollisen kattoremontin tarpeellisuuden ja laajuuden. Jos korjauksiin on tarvetta, suunnittelemme yksilöllisen kattoremontin, jonka toteutamme järkeä käyttäen.

Pyydä tarjous kattoremontillesi

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Järki-Saneeraus Oy hoitaa kattouudistukset sekä kattorakenteiden vaativat muutostyöt ammattitaidolla. Toteutamme kaikki peltikattoremontit joustavasti ja luotettavasti toiveidenne mukaisesti. Kauttamme kattoremontit Salossa ja koko Etelä-Suomessa, Varsinais-Suomessa sekä Kanta-Hämeessä.

KOKONAISVALTAINEN KUSTANNUSARVIO

Kartoituskäynnin perusteella laskemme kattoremontillenne kaiken kattavan kustannusarvion, joka sisältää kattoremonttityöt ja tarvikkeet. Kustannuksiin vaikuttavat muun muassa katon materiaali, koko, katon ja rakenteiden kunto, mitat ja muut ominaisuudet. Ammattilaisen tekemä kustannusarvio perustuu kokemukseen; se kertoo meille, mitkä asiat toimivat ja mitkä eivät. Kattoremontit toteutetaan kokonaisvaltaisesti Avaimet käteen -periaatteella.

Kattoremontti on nopea juttu

Kun Järki-Saneerauksen ammattilaiset toteuttavat työn, laadukas kattoremontti valmistuu tehokkaasti muutamassa päivässä. Olemme kokeneita ammattilaisia, joiden työmetodit ovat hioutuneet tarkoiksi ja aikaa säästäviksi vuosien kuluessa. Normaalisti remontti saatetaan alusta loppuun, purusta jälkitöihin ja siivoukseen 2-5 työpäivässä.

Ottakaa yhteys ja pyytäkää tarjous »

Kattoremontti pähkinänkuoressa:

  • kartoituskäynti ja suunnittelu
  • Työturvallisuus
  • purkutyöt
  • aluskate ja mahdolliset eristykset
  • uuden katteen asennus
  • lisäosat ja muut työt
  • jälkityöt ja siivous ja telineiden ja kaiteiden purkaminen
  • takuutodistus
  • Lasku. Myös rahoitus hoituu kauttamme

Laadukas työnjälki, siistit työtavat

Työjälkemme ja työskentelytapamme ovat kestäviä ja laadukkaita, siksi annamme työllemme 5 vuoden takuun, tuotteille jopa 50 vuotta. Mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri. Panostamme täysillä kulloiseenkin työhön ja haluamme aina toteuttaa asiakkaan toiveet, jopa ylittää ne. Tyytyväinen asiakas tuo meillekin hyvän mielen.

Tutustu asiakastarinoihin »

Ymmärrämme kuinka tärkeää remontin aikainen siisteydestä ja siivouksesta huolehtiminen on asukkaille. Siivoamme jälkemme, poikkeuksetta. Meiltä tilattuna kattoremontista ei aiheudu vaivaa tai haittaa asukkaille, me hoidamme kaiken remonttitöistä siivoukseen.

Kattoremontti Salo – Suomalaista osaamista parhaimmillaan

Järki-Saneeraus on kompakti, ketterä ja joustava kattoremontti toimija Salossa. Meillä ei käytetä aikaa turhaan byrokratiaan, vaan käytämme aikamme oikeaan työhön ja asiakkaiden palveluun. Saatte meidät aina kiinni, teemme työt sovitussa aikataulussa, kerralla valmiiksi.

Työmme on suomalaista asennus- ja puusepäntyötä parhaimmillaan. Työnjälkemme on aina laadukasta ja kestävää. Käytämme parhaita kotimaisia materiaaleja, jotka kestävät käytössä yli sukupolven ajan.

 

Olisiko teillä Järki-kattoremontin aika?


Pääkaupunki seutu
Päijät-Häme
Turun alue
Järvenpää
Hämeenlinna
Mäntsälä
Kerava
Porvoo
Lohja
Riihimäki
Nurmijärvi
Forssa
Salo
SSAB GreenCoat teräs
Hae rahoitus helposti