KATTOREMONTTI NURMIJÄRVI Etelä-Suomen järkevimmät kattoremontit

Nurmijärven katot remontoi Järki-Saneeraus Oy. Toteutamme kattoremontit omakotitaloihin ja rivitaloihin Kanta-Hämeessä, pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Toteutamme peltikattojen kattouudistukset alusta loppuun. Korjaamme rakenteissa mahdollisesti piilevät ongelmat ja teemme täydellisen kattoremontin sadevesijärjestelmineen ja lisäosineen. Remontoimme laadukkaasti ja tinkimättömällä ammattiosaamisella. Älkää tyytykö kestämättömiin ratkaisuihin, vaan soittakaa meille niin toteutamme vaativankin kattouudistuksen tehokkaasti.

ILMAINEN KUNTOKARTOITUS

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituksella. Käymme paikan päällä ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen. Tarkistamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontille on tarvetta, suunnittelemme kattoremontin yksilöllisen arvioinnin pohjalta. Kun pyydätte asiantuntijamme arvio- ja suunnittelukäynnille, olette hyvissä käsissä.

KATTOREMONTTISUUNNITELMA JA KUSTANNUSARVIO

Kartoituskäynnin pohjalta teemme kattoremonttisuunnitelman ja laskemme kustannusarvion. Ammattilaisen tekemä suunnitelma pohjautuu vuosien kokemukseen, osaamme valita kohteelle sopivat ratkaisut ja materiaalit. Kustannusarvio sisältää kattoremontin työt ja tarvikkeet. Järki-Kattoremontti Nurmijärvi neuvoo myös kotitalousvähennyksen haussa – voitte vähentää remonttityöstä 40 % verotuksessa vuosittain.

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Purkutyöt ja katon asennus

Varsinainen kattoremontti alkaa vanhan katon purkamisella. Kuljetamme purkujätteet pois, teidän ei tarvitse kestää remonttikaaosta kattosaneerauksen missään vaiheessa. Tarkistamme rakenteiden, läpivientien, eristysten ja aluskatteen kunnon. Jos havaitsemme puutteita tai ongelmia, hoidamme ne kuntoon sopimuksen mukaan.

Asennamme katolle uuden aluskatteen, joka estää kondensiokosteuden kerääntymisen rakenteisiin. Huomioimme välipohjan asianmukaisesta ilmankierrosta ja tuuletuksesta ja asennamme tarvittaessa lisäeristyksen. Uuden vesikaton materiaali on kestävää kotimaista teräspeltiä, jonka profiloimme omassa tehtaassamme Lopen Silmänkannossa, näin takaamme kattopellin oikean mitoituksen ja laadun. Kiinnitämme kattopellit huolellisesti, jotta katto kestää Suomen tuulet ja myrskyt yli sukupolven ajan.

Kattovarusteet. Kattoremontti

Kattoremontti sisältää katon lisäksi muun muassa sadevesijärjestelmät, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat, läpiviennit ja syöksyt. Meiltä saatte täydellisen kattoremonttikokonaisuuden – asennamme lisäosat ja tarvikkeet huolellisesti paikoilleen!

Kattoremontti Nurmijärvellä valmis

Kun kattoremontti on valmis, tarkistamme että uusi katto tuli tehtyä sopimuksen mukaisesti. Haluamme näin varmistaa, että olette tyytyväinen uuteen kattoonne. Kattoremontin päätteeksi siivoamme sotkumme ja kuljetamme remonttijätteet pois. Pääsette nauttimaan heti uudesta katosta ja siististä pihasta. Työlle myönnämme 5 vuoden takuun, materiaaleille jopa 50 vuotta.

 

Kattoremontti Nurmijärvi – luotettavaa suomalaista palvelua

Järki-kattoremontti on suomalaista puusepäntyötä ja peltisepäntyötä parhaimmillaan. Olemme vakaavarainen kotimainen yritys, mikään työ ei ole meille liian pieni tai suuri. Olemme keränneet asiakkailta kiitosta tinkimättömästä ammattiylpeydestä ja laadukkaasta työnjäljestä. Arvostamme suomalaisuutta ja panostamme hyvinvoivaan osaavaan henkilökuntaan. Teemme jokaisen kattoremontin kuin se olisi ainoamme!

Lukekaa lisää tyytyväisistä asiakkaistamme »

Tutustu verhousremonttiin

 

Järki päässä, joka säässä!

  • Kestävät ratkaisut
  • Suomalaisuus
  • Perusteellinen kartoitus ja suunnittelu
  • Vahva ammattiosaaminen
  • Kustannustehokkuus
  • Oma peltitehdas

Kattoremontti Nurmijärvi – Järkevästi!

nurmijärvi kattoremontti

Nurmijärven kattoremontit tekee Järki-Saneeraus Oy