KATTOREMONTTI HÄMEENLINNA Suomen järkevimmät kattoremontit Kanta-Hämeessä

KATTOREMONTTI KANNATTAA TEETTÄÄ AJOISSA

Vanha vesikatto on vuotoriski, joka vaarantaa katon alusrakenteet ja altistaa katon tärkeimmät osat kosteus- ja vesivaurioille. Katto on talon tärkein elementti, joka suojaa muuta taloa. Jos katto on kunnossa, on talolla hyvä olla. Siksi kattoremontti kannattaakin suorittaa hyvissä ajoin, ennen vuotoja. Katon kuntoa kannattaa pitää silmällä ja tarkistaa esimerkiksi läpiviennit säännöllisesti.

Lue lisää, miten kattoremontti projekti etenee TÄSTÄ

Uusi katto Hämeenlinna

Suomen järkevimmät kattoremontit, omasta tehtaastamme.

KATTOREMONTTI HÄMEENLINNA – TILATKAA JÄRKI-SANERAUKSEN AMMATTILAINEN ILMAISEKSI KATTONNE KUNTOA KARTOITTAMAAN.

Kun harkitsette kattoremonttia, tilatkaa meidät veloituksettomalle arviokäynnille. Tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoituksessa käymme läpi katon kunnon, rakenteet ja arvioimme remontin tarpeen. Arviokäynnin pohjalta suunnittelemme teille yksilöllisen kattoremontin ja laskemme kustannusarvion.

Saatte kokonaisvaltaisen kustannusarvion, joka sisältää kaiken tarpeellisen, työt ja tarvikkeet, asiakkaan toiveiden mukaisesti. Kauttamme saat myös vaivattoman ja joustavan rahoituksen sekä neuvomme kotitalousvähennykseen liittyvissä asioissa – kattoremontin työn hinnasta voitte vähentää 40 % verotuksessa joka vuosi.

Varaa veloitukseton arviokäynti TÄSTÄ

 

Purkutyöt, kondensiosuoja ja katon asennus

Kattoremontti Hämeenlinnassa alkaa vanhan katon purkamisella, jonka jälkeen tarkistamme aluskatteen, rakenteiden, eristysten ja läpivientien kunnon – mikään ei jää meiltä huomaamatta, saatamme kaiken moitteettomaan kuntoon.

Asennamme katolle nykyaikaisen ja kestävän aluskatteen, joka suojaa välipohjaa vuoto- ja kondensiokosteudelta. Jos on tarpeen, asennamme lisäeristyksen. Huomioimme välipohjan tuuletuksen ja ilmankierron.

Katolle asennamme joko näyttävän Ryhti-lukkosauman, Loimu-tiiliprofiilin tai Sarka-suoraprofiilin, teräskatteemme on suomalaista teräspeltiä, jonka profiloimme omalla tehtaallamme. Kiinnitämme teräspellin jämäkästi, jotta se kestää sään vaihteluja ja myrskyjä yli sukupolven ajan.

 

Kattoremontin lisäpalvelut

Kattoremontti sisältää muutakin kuin pelkän katon. Meiltä saatte asennettuna myös sadevesijärjestelmät, syöksyt, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat ja läpiviennit. Toteutamme mieluiten koko projektin kerralla ja kunnolla. Ei kannata jättää vaikkapa kattosiltoja hankkimatta ajatuksella ”laitetaan vävypojan kanssa lomalla se kuntoon”. Säästäkää aikaa ja vaivaa, jättäkää kattotyöt kokonaan ammattilaisille.

 

Pyydä tarjous kattoremontillesi

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jälkien siivous ja loppukatselmus

Kun remontti on valmis, siivoamme sotkumme. Kierrätämme kaikki remonttijätteet ja roskat pois tontiltanne. Näin pääsette heti ihailemaan uutta kattoa siistiltä pihalta.

Ennen laskun maksua varmistamme, että remontti on suoritettu asianmukaisesti. Jos tarvitsette neuvoja, Järki-Saneeraus Oy – Kattoremontti Hämeenlinna auttaa mielellään. Kirjoitamme asennustyöstä ja materiaaleista takuutodistuksen. Työlle annamme 5 vuoden takuun, materiaaleille jopa 50 vuotta.

 

Kattoremontti Hämeenlinna – Järki päässä

  • Kestävät ratkaisut
  • Suomalaiset tuotteet ja työ
  • Huolellinen kartoitus ja suunnittelu
  • Vahva ammattiosaaminen
  • Kilpailukykyinen hinta

Lue asiakaskokemuksia kattoremonteista 

Teemme vuosittain yli 1000 kattoremonttia Etelä-Suomen alueella
Pääkaupunki seutu
Päijät-Häme
Turun alue
Järvenpää
Hämeenlinna
Mäntsälä
Kerava
Porvoo
Lohja
Riihimäki
Nurmijärvi
Forssa
Salo
SSAB GreenCoat teräs
Hae rahoitus helposti
Julkisivuverhoukset