KATTOREMONTTI PORVOO

Kattoremontti Porvoossa

Porvooseen valmistui uusi katto 2023

 

ASIAKKAIDEN ANTAMAA PALAUTETTA TYÖSTÄMME (Kattoremontti Porvoo)

”Nopeaa, ystävällistä, sujuvaa. Suosittelen”

”Homma sujui nopeasti ja työn jälki on erittäin hyvä. Olen työhön oikein tyytyväinen”

”Voin suositella, kaikki meni hyvin.”

”Hyvin ja nopeasti tehty työ. Olemme jo suositelleet teitä”

Tuhansia tyytyväisiä asiakkaita.
Joka remontti on omanlaisensa. Järki-Saneerauksen asiantuntija suosittaa oikeita menetelmiä tutustuttuaan kohteeseen. Naapurin suosituskäytäntö toimii: Eräällä Porvoolaisella kadulla on jo seitsemän taloon vaihdettu katto Järki-Saneerauksen toimesta – ja lisää on suunnitteilla. Järki-kattoremontteja Porvoon seudulle on toteutettu jo yli 10 vuoden ajan.

UUSI KATTO – JÄRKEVÄSTI

Suomessa on paljon omakotitaloja, joissa katto on uusimisen tarpeessa. Joka vuosi uusimisen ikään tulee tuhansia taloja, enimmin 70-, 80- ja 90- luvulla rakennettuja. Ongelmiin havahdutaan usein vasta sitten kun vahinkoja on jo tullut. Siksi vanhojen kattojen tarkistus ajoissa on järkevää ja säästävää. Tarkistus ja tarvittaessa asianmukainen korjaus ajoissa poistavat kerralla kattohuolet vuosikymmeniksi.

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

PORVOO – KATTOREMONTTI – JÄRKI-SANEERAUS OY

Katon uusiminen vaatii osaamista ja huolellisuutta. Se ei saa olla nopeuskilpailu, koska hutilointi kostautuu. Me Järjellä teemme kestäviä ratkaisuja, meillä on malttia perehtyä tarkemmin siihen mitä sinä asiakkaana haluat ja mitä talosi tarvitsee. Järki-kattoremontti tuo talollesi pitkän terveen iän ja asukkaille tyytyväisyyden, joka kasvaa vuosien mittaan.

Kattoremontti kustannustehokkaasti

Pyydä meiltä ilmainen kartoituskäynti niin saatte selville, voidaanko teidänkin katto toteuttaa huokeammalla hankehinnalla. Parhaimmassa tapauksessa uusi peltikatto ei korotu ja siksi myös vanhat ruode- ja otsalaudat ja sadevesijärjestelmä pystytään useissa tapauksissa hyödyntämään. Lisäksi kun saadaan useampi kattoremontti samalle alueelle, tämä kaikki on silkkaa säästöä sekä ekologisessa mielessä että kustannuksissa. Kattoremontteihin saadaan nyt uudenlaista järkeä ja se näkyy asiakkaiden kasvavana kiinnostuksena.

Peltikatto porvoossa

  Paikallista osaamista. Kattoremontti Porvoossa

Miksi Järki-kattoremontti Porvoon seudulle?

  • Paikallinen Suomalainen yritys, Kattoremontti Porvoo. Järkevästi

  • Aikataulu ja kustannukset pitävät

  • Työllämme 5 vuodentakuu

  • Oma peltituotanto

  • Huolehdimme työturvallisuudesta

  • Kauttamme joustava maksaminen

  • Avaimet käteen -palvelu alusta loppuun

Saunamökeistä rivitaloihin

Olemme useamman vuoden ajan tehneet reilu 1000 kattoremonttia vuodessa.  Suurin osa tekemistämme katon uusimisista on perus omakotitaloja. Kuukausittain on kuitenkin työn alla ainakin yksi taloyhtiökin. Kesäkaudella kesämökkien kattojen uusimisen määrä näkyy selvänä piikkinä. Jos teillä on vaativampi kattoremontti projekti, meillä ei mene sormi suuhun. Pyydä asiantuntijamme käymään, katsomme mikä on kustannustehokkain ja rakennusteknillisesti järkevin tapa toteuttaa kattoremontti teidän tarpeisiin

Teemme vuosittain yli 1000 kattoremonttia Etelä-Suomen alueella
Pääkaupunki seutu
Päijät-Häme
Turun alue
Järvenpää
Hämeenlinna
Mäntsälä
Kerava
Porvoo
Lohja
Riihimäki
Nurmijärvi
Forssa
Salo
SSAB GreenCoat teräs
Hae rahoitus helposti