KATTOREMONTTI MÄNTSÄLÄ Järki kattoremontit Mäntsälässä

Uusi katto Mäntsälässä

Mäntsälä. Uusi peltikatto

Järki-Katto – Kattoremontti Mäntsälä. Kaikki kattoremontit ammattitaidolla ja laadukkaasti luotettavalta kattofirmalta Mäntsälässä, Uudellamaalla sekä koko Etelä-Suomessa. Meillä on korkea työn ja materiaalien laatu, suomalaisuus ja kotimainen osaaminen. Kattoremontit toteutamme aikataulussa, huolellisesti ja asiakaslähtöisesti, Avaimet käteen -valmiudella.

Suunnittelu ja kustannusarvio

Kun olemme kartoituskäynnillä selvittäneet katon kunnon, rakenteet, mitat ja ominaisuudet, suunnittelemme teille räätälöidyn kattoremonttikokonaisuuden. Asiantuntijan tekemä suunnitelma pohjautuu vuosien kokemukseen ja ottaa huomioon kaiken haluamanne. Kustannusarvio sisältää kattoremontit työt ja tarvikkeet avaimet käteen -periaatteella.

ILMAINEN KUNTOKARTOITUS

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituskäynnillä. Tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontille on tarvetta, suunnittelemme sen yksilöllisen arvioinnin pohjalta. Tulette saamaan Suomen järkevimmän tarjouksen kattoremontista.

Varaa veloitukseton arviokäynti TÄSTÄ

 

 

Pyydä tarjous kattoremontillesi

Yhteydenotto

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

TEEMME TYÖT KORKEALLA TYÖMORAALILLA TALON JA SEN ASUKKAIDEN HYVÄKSI

Kattoremontti Mäntsälässä alkaa maksuttomalla katon kuntokartoituksella, jonka teemme nähdäksemme kattonne kunnon ja sen rakenteet. Meille ei kattouudistuksen suunnittelun pohjaksi riitä pelkkä puhelinsoitto tai sähköposti, tyyliin  ”kohde on rintamamiestalo, jossa on kuisti, ja katon kunto on välttävä”. Laadukas kattoremontti alkaa kunnollisella tutustumisella remonttikohteeseen, niin katon ulko- kuin sisäpuoleltakin. Kun ammattilaisemme toteuttavat kartoituskäynnin, olette osaavissa käsissä. Haluamme tehdä teille katon, joka kestää yli sukupolven ajan.

”Kun teemme tietylle alueelle yhden katon, pian meitä kutsutaan samalle kadulle uudelleen antamaan arviota naapuritalojenkin kattojen kunnosta. Hyvä kello kauas kuuluu!”
– Markus Korteniemi, kattoasiantuntija

 

Purku- ja asennustyöt

Kattoremontti aloitetaan vanhan katon purulla, jonka toteutamme siististi, kuten kaikki muutkin remontin työvaiheet. Purkujätteet siivoamme ja kuljetamme pois, tonttinne pysyy siistinä koko remontin ajan. Purkamisen jälkeen tarkistamme rakenteiden, eristysten, läpivientien ja aluskatteen kunnon. Jos niissä havaitaan puutteita tai ongelmia, korjaamme ja huolehdimme kaiken moitteettomaan kuntoon.

Katolle asennamme nykyaikaisen pitävän aluskatteen, jolloin vuoto- tai kondensiokosteutta ei pääse keräytymään välipohjaan. Asennamme tarvittaessa lisäeristyksen ja välipohjan oikeaoppisesta ilmankierrosta ja tuuletuksesta.

Jämäkkä, kestävä kotimainen teräspelti asennetaan katolle, joko lukkoponttirakenteisena tai poimutettuna ”tiilimäisenä” pintana. Saatavilla on myös suoraprofiili. Kiinnitysmekanismit ovat lujaa tekoa, jotta katto kestää varmasti Suomen vaihtelevat sääolosuhteet.

Kattoremontin lisätyöt

Kattoremontti voi sisältää paljon muutakin kuin pelkän varsinaisen katon remontin, muun muassa sadevesijärjestelmät, syöksyt, piipun pellit, kattoturvatuotteet, tikkaat ja läpiviennit. Meiltä saatte täydellisen kattoremontin – asennamme kaikki lisäosat tilauksenne mukaisesti jämäkästi paikoilleen. Kattoremontti valmistuu kerralla eikä teidän tarvitse jäädä miettimään esimerkiksi kattosiltoja ajatuksella ”laitan ne kavereiden kanssa kesälomalla paikoilleen”.

Siivous, katselmus ja takuutodistus

Siivoamme remontin jäljiltä kaikki sotkut ja kuljetamme remonttijätteet pois tontiltanne kierrätykseen. Pääsette ihastelemaan uutta kattoa heti siistiltä pihalta.

Suoritamme sovitun kattoremontin sopimuksen mukaan. Näin varmistamme, että olette tyytyväinen lopputulokseen ja että kattoremontti on suoritettu sovitun mukaisesti. Saatte meiltä takuutodistuksen asennustyöstä ja materiaaleista. Annamme työlle 5 vuoden takuun, tuotteille jopa 50 vuotta.

Kattoremontti Mäntsälä – Järki-Saneeraus Oy

  • Kestävät ratkaisut
  • Suomalainen kattofirma
  • Perusteellinen kartoitus ja suunnittelu
  • Vahva ammattiosaaminen
  • Kustannustehokkuus

Ottakaa meihin yhteyttä ja tilaa maksuton arviokäynti »

Huom. Muistattehan, että työn hinnasta voi vähentää 40 % verotuksessa joka vuosi kotitalousvähennyksen avulla.

Teemme vuosittain yli 1000 kattoremonttia Etelä-Suomen alueella
Pääkaupunki seutu
Päijät-Häme
Turun alue
Järvenpää
Hämeenlinna
Mäntsälä
Kerava
Porvoo
Lohja
Riihimäki
Nurmijärvi
Forssa
Salo
SSAB GreenCoat teräs
Hae rahoitus helposti
Julkisivuverhoukset