KATTOREMONTTI LOHJA Lohjalle ja Vihtiin olemme toteuttaneet satoja kattoremontteja

Kattoremontti LohjaVihti

Lohjalle uusi katto

Järki-Saneeraus Oy tekee kattoremontit Lohjalla ja koko Etelä-Suomessa ja Kanta-Hämeessä. Kattoremontti toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti hyvää rakennustapaa noudattaen. Kattoremontti ei saa olla nopeuskilpailu, teemme jokaisen katon ripeästi mutta hosumatta –  Työtapamme on tehokas ja huolellinen!

 

ILMAINEN KUNTOKARTOITUS

Kattoremontti alkaa aina katon kuntokartoituksella. Tulemme paikan päälle ja tutustumme huolellisesti remonttikohteeseen, sekä ulko- että sisäpuolelta. Kartoitamme katon kunnon, rakenteet ja remonttitarpeen. Jos remontti on tarpeen, tulette saamaan järkevän kattoremontti tarjouksen.

KATTOREMONTTI LOHJA – KUINKA VOIMME AUTTAA?

Tarkistamme katon kunnon, rakenteet, mitat ja ominaisuudet, teemme räätälöidyn kattoremonttisuunnitelman. Ammattilaisen tekemä suunnitelma pohjautuu vuosien kokemukseen ja näkemykseen. Otamme kantaa ja neuvomme asiakasta kattoremontin kaikissa osa-alueissa.

Kaikenkattava kustannusarvio tehdään avaimet käteen -periaatteella, sisältäen työturvallisuuteen liittyvät kaide-/telineasennukset, kattoremontit työt purkutöistä asennukseen ja tarvikkeet aina loppusiivoukseen ja kierrättämiseen saakka. Kauttamme saat tarvittaessa rahoituksen. Toimimme Lohjalla ja joustavasti myös muissa Etelä-Suomen kaupungeissa.

Kattoremontti Lohja

SSAB:n patentoima, kokonaan Suomessa valmistettu raaka-aine ja Järki-Saneerauksen omalla tehtaalla tehty peltikatto kestää eri olo uhteissa ja on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen sijoitus.

Eri peltiprofiileja on saatavilla 25 vuoden pinnoitetakuulla. Värivaihtoehtoina löytyy kaikki perusvärit. Käyttämissämme peltikatteissa käytetään pinnoitetta, joka ei halkeile, hilseile tai irtoile. SSAB takaa myös, että tuotteessa ei ilmene hapettumisen aiheuttamaa puhkiruostumista takuun aikana, joka on jopa 50 vuotta.

Sadevesijärjestelmät ja kattoturvatuotteet

Kattoremontti Lohja – Asennamme kattoremontin yhteydessä tarvittavat kattoturvatuotteet: seinätikkaat, lapetikkaat, kulkusillat, lumiesteet. Katsomme suunnitteluvaiheessa mitä mihinkin tarvitsee.

Sadevesijärjestelmämme on puolipyöreä, ulkopuolisilla kiinnikkeillä oleva. Meillä on oma kourukone jolla saamme mittatarkasti juuri teidän kohteeseen sopivat vesikourut ilman saumoja. Sadevesijärjestelmämme tekninen takuu on 50 v. Pinnoitetakuu 20v.

Kattoremontin yhtedessä verhous, lisäeristys tai aurinkopaneelit

Olemme vuosien mittaan toteuttanut energiaremontteja kattoremontin yhteydessä. Tarvittaessa tulet saamaan puhallusvillat yläpohjaan ja aurinkopaneelijärjestelmän tai julkisivuverhouksen Kysy lisää asiantuntijaltamme!

 

Tyytyväiset asiakkaat

Kun kaikki on valmista, varmistamme, että remontti on suoritettu asianmukaisesti ja että olette tyytyväinen lopputulokseen. Jos tarvitsette neuvoja tai opastusta, me autamme.

Saatte meiltä takuutodistuksen asennustyöstä ja materiaaleista. Asennustyölle myönnämme 5 vuoden takuun, tuotteille jopa 50 vuotta.

Asiakastyytyväisyys lupauksemme pyritään aina saavuttamaan!